Raclette
Raclette

Raclette

30 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Combo's die het pannetje uit swingen - Kaas + schijfjes tomaat + verse tijm - Kaas + sneetjes grisonvlees + fijngehakte hazelnoten - Kaas + stukjes gedroogde vijg of abrikoos - Kaas + champignons + paprikapoeder - Kaas + fijngesnipperde ui + spekreepjes

Combineer
  • Bereiding

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Combo's die het pannetje uit swingen - Kaas + schijfjes tomaat + verse tijm - Kaas + sneetjes grisonvlees + fijngehakte hazelnoten - Kaas + stukjes gedroogde vijg of abrikoos - Kaas + champignons + paprikapoeder - Kaas + fijngesnipperde ui + spekreepjes

Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Domaine du Vieux Pressoir 'Les Abymes' vieilles Vignes - A.O.P. Savoie Ook lekker: Hautes-Côtes de Beaune A.O.P., Albert Bichot.

Bekijk het recept digitaal