- Bewaar

- Bewaar
Raclette met gnocchispiesjes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Maak 8 linten van de courgette met een dunschiller. Snij elk lint in de lengte in 2. Besmeer met de pesto en rol op.
-
Snij de kerstomaten in 2. Rol de sneetjes bresaola op en snij in 2.
-
Stel de spiesjes samen: prik eerst 1 gnocchi, dan 1 rolletje bresaola, 1 rolletje courgette, 1/2 kerstomaat, terug 1 gnocchi, 1 rolletje courgette, 1 rolletje bresaola en 1 gnocchi op een prikker. Herhaal tot je alle spiesjes hebt samengesteld.
-
Leg telkens 1 spiesje in een raclettepannetje en laat 2 min. bakken. Draai om en leg er een sneetje kaas over. Laat nog 2 min. bakken.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Maak 8 linten van de courgette met een dunschiller. Snij elk lint in de lengte in 2. Besmeer met de pesto en rol op.
-
Snij de kerstomaten in 2. Rol de sneetjes bresaola op en snij in 2.
-
Stel de spiesjes samen: prik eerst 1 gnocchi, dan 1 rolletje bresaola, 1 rolletje courgette, 1/2 kerstomaat, terug 1 gnocchi, 1 rolletje courgette, 1 rolletje bresaola en 1 gnocchi op een prikker. Herhaal tot je alle spiesjes hebt samengesteld.
-
Leg telkens 1 spiesje in een raclettepannetje en laat 2 min. bakken. Draai om en leg er een sneetje kaas over. Laat nog 2 min. bakken.