Raclette met gnocchispiesjes
Raclette met gnocchispiesjes

Raclette met gnocchispiesjes

20 min.
Bijgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 1180 kj
Energie 282 kcal
Vet 16.2 g
Verzadigd vet 9.4 g
Koolhydraat 14.8 g
Suiker 1.5 g
Vezel 1.7 g
Eiwit 18.3 g
Zout 2.2 g
natrium 0.9 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 20 min.
  2. Maak 8 linten van de courgette met een dunschiller. Snij elk lint in de lengte in 2. Besmeer met de pesto en rol op.

  3. Snij de kerstomaten in 2. Rol de sneetjes bresaola op en snij in 2.

  4. Stel de spiesjes samen: prik eerst 1 gnocchi, dan 1 rolletje bresaola, 1 rolletje courgette, 1/2 kerstomaat, terug 1 gnocchi, 1 rolletje courgette, 1 rolletje bresaola en 1 gnocchi op een prikker. Herhaal tot je alle spiesjes hebt samengesteld.

  5. Leg telkens 1 spiesje in een raclettepannetje en laat 2 min. bakken. Draai om en leg er een sneetje kaas over. Laat nog 2 min. bakken.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 20 min.
  2. Maak 8 linten van de courgette met een dunschiller. Snij elk lint in de lengte in 2. Besmeer met de pesto en rol op.

  3. Snij de kerstomaten in 2. Rol de sneetjes bresaola op en snij in 2.

  4. Stel de spiesjes samen: prik eerst 1 gnocchi, dan 1 rolletje bresaola, 1 rolletje courgette, 1/2 kerstomaat, terug 1 gnocchi, 1 rolletje courgette, 1 rolletje bresaola en 1 gnocchi op een prikker. Herhaal tot je alle spiesjes hebt samengesteld.

  5. Leg telkens 1 spiesje in een raclettepannetje en laat 2 min. bakken. Draai om en leg er een sneetje kaas over. Laat nog 2 min. bakken.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 1180 kj
Energie 282 kcal
Vet 16.2 g
Verzadigd vet 9.4 g
Koolhydraat 14.8 g
Suiker 1.5 g
Vezel 1.7 g
Eiwit 18.3 g
Zout 2.2 g
natrium 0.9 g

Bekijk het recept digitaal