- Bewaar

- Bewaar
Surf-en-turf-hapjes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voor de pens-scampispiesjes:
-
Snij 1 pens in 10 gelijke schijfjes. Prik elk schrijfje samen met een scampi op een spiesje. Maak zo 10 spiesjes.
-
Bak de pens-scampispiesjes 2 à 3 min. aan elke kant goudbruin op de barbecue.
-
Lepel over elk pens-scampispiesje 1/4 koffiel. guacamole.
-
Voor de pens-spekrolletjes:
-
Rasp de halve appel en de gember en meng onder elkaar.
-
Snij de andere witte pens in de lengte open. Vul met het appel-gembermengsel en wikkel er het gerookt spek rond.
-
Bak de pens ± 10 min. aan alle kanten goudbruin op de barbecue. Snij in 10 schijfjes en prik op een leuke prikker.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voor de pens-scampispiesjes:
-
Snij 1 pens in 10 gelijke schijfjes. Prik elk schrijfje samen met een scampi op een spiesje. Maak zo 10 spiesjes.
-
Bak de pens-scampispiesjes 2 à 3 min. aan elke kant goudbruin op de barbecue.
-
Lepel over elk pens-scampispiesje 1/4 koffiel. guacamole.
-
Voor de pens-spekrolletjes:
-
Rasp de halve appel en de gember en meng onder elkaar.
-
Snij de andere witte pens in de lengte open. Vul met het appel-gembermengsel en wikkel er het gerookt spek rond.
-
Bak de pens ± 10 min. aan alle kanten goudbruin op de barbecue. Snij in 10 schijfjes en prik op een leuke prikker.