- Bewaar

- Bewaar
Vegetarische schnitzel en noedels met pompoen en spinazie
Onze drankensuggesties
Wijn EviDanse Rosé I.G.P. Pays d’Oc Bier Grimbergen Dubbel Donker abdijbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
Schil de butternutpompoen en snij in blokjes van ongeveer 2 cm.
-
Verhit de helft van de olijfolie in een grote pan met antiaanbaklaag en voeg de pompoenblokjes toe. Bak 15 à 20 min. op een middelhoog vuur tot ze zacht zijn. Kruid met peper en zout.
-
Kook intussen de noedels gaar (kooktijd: zie verpakking).
-
Verhit de rest van de olijfolie in een andere pan en bak de schnitzels 2 à 3 min. aan elke kant.
-
Voeg de spinazie toe aan de pompoen en roer tot de spinazie geslonken is.
-
Giet de noedels af en voeg samen met de sojasaus toe aan de spinazie en de pompoen. meng goed onder elkaar.
Onze drankensuggesties
Wijn EviDanse Rosé I.G.P. Pays d’Oc Bier Grimbergen Dubbel Donker abdijbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
Schil de butternutpompoen en snij in blokjes van ongeveer 2 cm.
-
Verhit de helft van de olijfolie in een grote pan met antiaanbaklaag en voeg de pompoenblokjes toe. Bak 15 à 20 min. op een middelhoog vuur tot ze zacht zijn. Kruid met peper en zout.
-
Kook intussen de noedels gaar (kooktijd: zie verpakking).
-
Verhit de rest van de olijfolie in een andere pan en bak de schnitzels 2 à 3 min. aan elke kant.
-
Voeg de spinazie toe aan de pompoen en roer tot de spinazie geslonken is.
-
Giet de noedels af en voeg samen met de sojasaus toe aan de spinazie en de pompoen. meng goed onder elkaar.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn EviDanse Rosé I.G.P. Pays d’Oc Bier Grimbergen Dubbel Donker abdijbier