Vegetarische schnitzel en noedels met pompoen en spinazie
Vegetarische schnitzel en noedels met pompoen en spinazie

Vegetarische schnitzel en noedels met pompoen en spinazie

30 min.
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 2389 kj
Energie 571 kcal
Vet 18.9 g
Verzadigd vet 2.6 g
Koolhydraat 70.7 g
Suiker 5 g
Vezel 5.6 g
Eiwit 26.4 g
Zout 4.2 g
natrium 1.7 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 30 min.

    Schil de butternutpompoen en snij in blokjes van ongeveer 2 cm.

  2. Verhit de helft van de olijfolie in een grote pan met antiaanbaklaag en voeg de pompoenblokjes toe. Bak 15 à 20 min. op een middelhoog vuur tot ze zacht zijn. Kruid met peper en zout.

  3. Kook intussen de noedels gaar (kooktijd: zie verpakking).

  4. Verhit de rest van de olijfolie in een andere pan en bak de schnitzels 2 à 3 min. aan elke kant.

  5. Voeg de spinazie toe aan de pompoen en roer tot de spinazie geslonken is.

  6. Giet de noedels af en voeg samen met de sojasaus toe aan de spinazie en de pompoen. meng goed onder elkaar.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 30 min.

    Schil de butternutpompoen en snij in blokjes van ongeveer 2 cm.

  2. Verhit de helft van de olijfolie in een grote pan met antiaanbaklaag en voeg de pompoenblokjes toe. Bak 15 à 20 min. op een middelhoog vuur tot ze zacht zijn. Kruid met peper en zout.

  3. Kook intussen de noedels gaar (kooktijd: zie verpakking).

  4. Verhit de rest van de olijfolie in een andere pan en bak de schnitzels 2 à 3 min. aan elke kant.

  5. Voeg de spinazie toe aan de pompoen en roer tot de spinazie geslonken is.

  6. Giet de noedels af en voeg samen met de sojasaus toe aan de spinazie en de pompoen. meng goed onder elkaar.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 2389 kj
Energie 571 kcal
Vet 18.9 g
Verzadigd vet 2.6 g
Koolhydraat 70.7 g
Suiker 5 g
Vezel 5.6 g
Eiwit 26.4 g
Zout 4.2 g
natrium 1.7 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn EviDanse Rosé I.G.P. Pays d’Oc Bier Grimbergen Dubbel Donker abdijbier

Bekijk het recept digitaal