- Bewaar

- Bewaar
Zomers slaatje met gevulde perziken en blauwe kaas
Onze drankensuggesties
Wijn Saint-Véran A.C. La Charmée Manoir du Chardon Wijn Mooie witte bourgogne met zeer expressieve neus. Zeer aangenaam om drinken. Deze buur van de beroemde Pouilly-Fuissé wordt eveneens gemaakt van de chardonnaydruif. Wijn Hardys Semillon-Chardonnay Australië Wijn Stralende droge witte wijn uit Australië met een boeket van exotische vruchten en een fruitige smaak. Koel serveren.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
-
Rooster de amandelschilfers in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Laat afkoelen.
-
Giet de perziken af en laat uitlekken. Snij de komkommer in dunne schijfjes.
-
Scheur de blaadjes basilicum en snij de kaas in blokjes.
-
Vul de perziken met de tuinkers en de blokjes kaas. Werk af met basilicum.
-
Pers het knoflook en meng met de notenolie en de sherryazijn. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel de sla over de borden. Schik telkens 2 gevulde perziken op elk bord en leg er schijfjes komkommer tussen. Besprenkel met de vinaigrette. Bestrooi met de dadels en de geroosterde amandelschilfers.
-
Serveer met een stukje brood.
Onze drankensuggesties
Wijn Saint-Véran A.C. La Charmée Manoir du Chardon Wijn Mooie witte bourgogne met zeer expressieve neus. Zeer aangenaam om drinken. Deze buur van de beroemde Pouilly-Fuissé wordt eveneens gemaakt van de chardonnaydruif. Wijn Hardys Semillon-Chardonnay Australië Wijn Stralende droge witte wijn uit Australië met een boeket van exotische vruchten en een fruitige smaak. Koel serveren.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
-
Rooster de amandelschilfers in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Laat afkoelen.
-
Giet de perziken af en laat uitlekken. Snij de komkommer in dunne schijfjes.
-
Scheur de blaadjes basilicum en snij de kaas in blokjes.
-
Vul de perziken met de tuinkers en de blokjes kaas. Werk af met basilicum.
-
Pers het knoflook en meng met de notenolie en de sherryazijn. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel de sla over de borden. Schik telkens 2 gevulde perziken op elk bord en leg er schijfjes komkommer tussen. Besprenkel met de vinaigrette. Bestrooi met de dadels en de geroosterde amandelschilfers.
-
Serveer met een stukje brood.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Saint-Véran A.C. La Charmée Manoir du Chardon Wijn Mooie witte bourgogne met zeer expressieve neus. Zeer aangenaam om drinken. Deze buur van de beroemde Pouilly-Fuissé wordt eveneens gemaakt van de chardonnaydruif. Wijn Hardys Semillon-Chardonnay Australië Wijn Stralende droge witte wijn uit Australië met een boeket van exotische vruchten en een fruitige smaak. Koel serveren.