Zuiders aperoplankje
Zuiders aperoplankje

Zuiders aperoplankje

30 min.
Aperitiefhapje
8 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 1678 kj
Energie 401 kcal
Vet 29.4 g
Verzadigd vet 9.1 g
Koolhydraat 12.1 g
Suiker 2.9 g
Vezel 3.1 g
Eiwit 20.6 g
Zout 1.9 g
natrium 0.8 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 30 min.
  2. Verwarm de friteuse voor op 200 °C. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  3. Laat de appelkappertjes uitlekken en leg in een leuk schaaltje.

  4. Schik de vegetarische frituursnacks op een bakplaat met bakpapier en bak goudbruin in de voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking).

  5. Snij intussen de minikomkommers in de lengte in 4 en zet rechtop in een leuk glaasje.

  6. Snij de korst van de kaas en snij in staafjes. Schep de guacamole in een serveerschaaltje.

  7. Frituur de calamari zoals aangegeven op de verpakking. Laat uitlekken.

  8. Doe de tartaarsaus in een schaaltje. Zet de schaaltjes en het glaasje op een aperoplank en schik er de salami, de serranoham, de calamari en de frituursnacks rond.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 30 min.
  2. Verwarm de friteuse voor op 200 °C. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  3. Laat de appelkappertjes uitlekken en leg in een leuk schaaltje.

  4. Schik de vegetarische frituursnacks op een bakplaat met bakpapier en bak goudbruin in de voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking).

  5. Snij intussen de minikomkommers in de lengte in 4 en zet rechtop in een leuk glaasje.

  6. Snij de korst van de kaas en snij in staafjes. Schep de guacamole in een serveerschaaltje.

  7. Frituur de calamari zoals aangegeven op de verpakking. Laat uitlekken.

  8. Doe de tartaarsaus in een schaaltje. Zet de schaaltjes en het glaasje op een aperoplank en schik er de salami, de serranoham, de calamari en de frituursnacks rond.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 1678 kj
Energie 401 kcal
Vet 29.4 g
Verzadigd vet 9.1 g
Koolhydraat 12.1 g
Suiker 2.9 g
Vezel 3.1 g
Eiwit 20.6 g
Zout 1.9 g
natrium 0.8 g

Bekijk het recept digitaal