- Bewaar

- Bewaar
Zuiders aperoplankje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Verwarm de friteuse voor op 200 °C. Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Laat de appelkappertjes uitlekken en leg in een leuk schaaltje.
-
Schik de vegetarische frituursnacks op een bakplaat met bakpapier en bak goudbruin in de voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking).
-
Snij intussen de minikomkommers in de lengte in 4 en zet rechtop in een leuk glaasje.
-
Snij de korst van de kaas en snij in staafjes. Schep de guacamole in een serveerschaaltje.
-
Frituur de calamari zoals aangegeven op de verpakking. Laat uitlekken.
-
Doe de tartaarsaus in een schaaltje. Zet de schaaltjes en het glaasje op een aperoplank en schik er de salami, de serranoham, de calamari en de frituursnacks rond.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Verwarm de friteuse voor op 200 °C. Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Laat de appelkappertjes uitlekken en leg in een leuk schaaltje.
-
Schik de vegetarische frituursnacks op een bakplaat met bakpapier en bak goudbruin in de voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking).
-
Snij intussen de minikomkommers in de lengte in 4 en zet rechtop in een leuk glaasje.
-
Snij de korst van de kaas en snij in staafjes. Schep de guacamole in een serveerschaaltje.
-
Frituur de calamari zoals aangegeven op de verpakking. Laat uitlekken.
-
Doe de tartaarsaus in een schaaltje. Zet de schaaltjes en het glaasje op een aperoplank en schik er de salami, de serranoham, de calamari en de frituursnacks rond.