- Bewaar

- Bewaar
Zuiderse tapasplank
Onze drankensuggesties
Wijn La Tible I.G.P. Var Bier Saison Dupont
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Snij de berloumi in staafjes. Doe het paneermeel in een diep bord en kruid met zwarte peper en zout. Wentel de staafjes berloumi door het paneermeel en leg ze op een bakplaat met bakpapier. Zet 10 min. in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en laat even afkoelen zodat ze weer harder worden.
-
Doe intussen de kerstomaten, de tomatendip, de grissini en de tzatziki in kommetjes. Bestrooi de tzatziki met de granaatappelpitten. Zet alles op een grote plank.
-
Snij de manchego en de iberico in blokjes. Verdeel ze over de plank.
-
Snij de mozzarella in sneetjes en verdeel er de hummus over. Leg ze op de plank, samen met de kerspaprika’s en het vlees. Leg er de gegrilde berloumi bij. Werk af met de basilicumblaadjes.
Onze drankensuggesties
Wijn La Tible I.G.P. Var Bier Saison Dupont
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Snij de berloumi in staafjes. Doe het paneermeel in een diep bord en kruid met zwarte peper en zout. Wentel de staafjes berloumi door het paneermeel en leg ze op een bakplaat met bakpapier. Zet 10 min. in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en laat even afkoelen zodat ze weer harder worden.
-
Doe intussen de kerstomaten, de tomatendip, de grissini en de tzatziki in kommetjes. Bestrooi de tzatziki met de granaatappelpitten. Zet alles op een grote plank.
-
Snij de manchego en de iberico in blokjes. Verdeel ze over de plank.
-
Snij de mozzarella in sneetjes en verdeel er de hummus over. Leg ze op de plank, samen met de kerspaprika’s en het vlees. Leg er de gegrilde berloumi bij. Werk af met de basilicumblaadjes.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn La Tible I.G.P. Var Bier Saison Dupont