- Bewaar

- Bewaar
Spaanse tapasplank
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak het boomstammetje ± 15 min. Draai regelmatig om.
-
Schep intussen met een meloenlepel bolletjes uit de meloen. Snij de serranoham in de lengte in 2 en rol op. Prik afwisselend bolletjes ham en meloen op prikkers. Snij de sneetjes Spaanse kaas in 2.
-
Rol de sneetjes kipfilet op.
-
Snij de minikomkommer in heel fijne blokjes. Laat de kaasblokjes met gedroogde tomaten uitlekken. Verdeel het tomatensap over kleine glaasjes en werk af met verkruimelde kaasblokjes en stukjes zongedroogde tomaten.
-
Snij de sandwich in sneetjes en rooster ze kort in de broodrooster. Besmeer met de hummus en werk af met de ansjovisfilets.
-
Snij het boomstammetje in sneetjes.
-
Schik alle tapas op een grote plank of serveer in aparte kommetjes.
Variant gazpacho
Wees gerust creatief bij het afwerken van de gazpacho! Probeer ook eens blokjes verse tomaat met munt, of garnalen met plukjes venkelgroen.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak het boomstammetje ± 15 min. Draai regelmatig om.
-
Schep intussen met een meloenlepel bolletjes uit de meloen. Snij de serranoham in de lengte in 2 en rol op. Prik afwisselend bolletjes ham en meloen op prikkers. Snij de sneetjes Spaanse kaas in 2.
-
Rol de sneetjes kipfilet op.
-
Snij de minikomkommer in heel fijne blokjes. Laat de kaasblokjes met gedroogde tomaten uitlekken. Verdeel het tomatensap over kleine glaasjes en werk af met verkruimelde kaasblokjes en stukjes zongedroogde tomaten.
-
Snij de sandwich in sneetjes en rooster ze kort in de broodrooster. Besmeer met de hummus en werk af met de ansjovisfilets.
-
Snij het boomstammetje in sneetjes.
-
Schik alle tapas op een grote plank of serveer in aparte kommetjes.
Variant gazpacho
Wees gerust creatief bij het afwerken van de gazpacho! Probeer ook eens blokjes verse tomaat met munt, of garnalen met plukjes venkelgroen.