- Bewaar

- Bewaar
Tapasplank
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5min)
-
Vorm roosjes van de sneetjes everzwijnworst en -ham.
-
Snij de sneetjes prosciutto met truffel in fijne reepjes.
-
Snij de ongeschilde peer in partjes van ± 1,5 cm dik.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bereiding:
-
Bevochtig de ciabatta en bak af in de voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking).
-
Verlaag de temperatuur naar 180 °C en warm de visschelpjes op (instructies: zie verpakking).
-
Snij de ciabatta in sneetjes en besmeer er 4 met de foie gras. Werk af met een trosje aalbessen.
-
Verdeel de crispy salade met kreeft over de toastjes en garneer met de preischeuten.
-
Verdeel de blauwe kaas over de partjes peer en werk af met de reepjes prosciutto.
-
Afwerking:
-
Verdeel de ciabatta met foie gras, de toastjes met crispy salade met kreeft en de peer met blauwe kaas over een grote tapasplank. Schik er de roosjes antipasto en de zachte kaas tussen. Werk af met witte en blauwe druiven en wat olijven. Serveer met de rest van de ciabatta.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5min)
-
Vorm roosjes van de sneetjes everzwijnworst en -ham.
-
Snij de sneetjes prosciutto met truffel in fijne reepjes.
-
Snij de ongeschilde peer in partjes van ± 1,5 cm dik.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bereiding:
-
Bevochtig de ciabatta en bak af in de voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking).
-
Verlaag de temperatuur naar 180 °C en warm de visschelpjes op (instructies: zie verpakking).
-
Snij de ciabatta in sneetjes en besmeer er 4 met de foie gras. Werk af met een trosje aalbessen.
-
Verdeel de crispy salade met kreeft over de toastjes en garneer met de preischeuten.
-
Verdeel de blauwe kaas over de partjes peer en werk af met de reepjes prosciutto.
-
Afwerking:
-
Verdeel de ciabatta met foie gras, de toastjes met crispy salade met kreeft en de peer met blauwe kaas over een grote tapasplank. Schik er de roosjes antipasto en de zachte kaas tussen. Werk af met witte en blauwe druiven en wat olijven. Serveer met de rest van de ciabatta.