- Bewaar

- Bewaar
Zweedse boterham met gerookte zalm en dille
Onze drankensuggesties
Bier Sint Hubertus Tripel Sterk blond bier Wijn Plaimont Diable Blanc A.O.P. Saint-Mont
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
15 min.
Snij de ongeschilde komkommer in lange dunne linten met een dunschiller. Snij de rode biet in blokjes van 1/2 cm en dep droog.
-
Snipper de dille fijn (hou enkele plukjes apart voor de afwerking).
-
Meng de dille met de yoghurt en kruid met peper en zout. Besmeer er de sneetjes brood mee.
-
Leg op elke boterham een sneetje gerookte zalm. Schik er de komkommer op, bestrooi met de rode biet en werk af met plukjes dille.
Onze drankensuggesties
Bier Sint Hubertus Tripel Sterk blond bier Wijn Plaimont Diable Blanc A.O.P. Saint-Mont
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
15 min.
Snij de ongeschilde komkommer in lange dunne linten met een dunschiller. Snij de rode biet in blokjes van 1/2 cm en dep droog.
-
Snipper de dille fijn (hou enkele plukjes apart voor de afwerking).
-
Meng de dille met de yoghurt en kruid met peper en zout. Besmeer er de sneetjes brood mee.
-
Leg op elke boterham een sneetje gerookte zalm. Schik er de komkommer op, bestrooi met de rode biet en werk af met plukjes dille.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Sint Hubertus Tripel Sterk blond bier Wijn Plaimont Diable Blanc A.O.P. Saint-Mont