- Bewaar

- Bewaar
Tartiflette
Onze drankensuggesties
Bier Maredsous Tripel Blond abdijbier Wijn Côtes du Jura A.O.P. Chardonnay Saint-Vernier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
40 min.
-
Schil de aardappelen en snij in schijfjes van ± 3 mm. Kook 10 à 15 min. gaar in lichtgezouten water en giet af.
-
Snij intussen de ui in dunne ringen.
-
Verwijder de korst van de kaas en snij in sneetjes.
-
Verhit de olie in een (wok)pan, voeg de spekreepjes en de ui toe en roerbak 5 min.
-
Voeg de aardappelen, kaas, room en witte wijn toe en roerbak nog ± 5 min. op een matig vuur. Kruid met peper, zout en kruidentuiltje. Serveer met de slascheuten. :
Onze drankensuggesties
Bier Maredsous Tripel Blond abdijbier Wijn Côtes du Jura A.O.P. Chardonnay Saint-Vernier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
40 min.
-
Schil de aardappelen en snij in schijfjes van ± 3 mm. Kook 10 à 15 min. gaar in lichtgezouten water en giet af.
-
Snij intussen de ui in dunne ringen.
-
Verwijder de korst van de kaas en snij in sneetjes.
-
Verhit de olie in een (wok)pan, voeg de spekreepjes en de ui toe en roerbak 5 min.
-
Voeg de aardappelen, kaas, room en witte wijn toe en roerbak nog ± 5 min. op een matig vuur. Kruid met peper, zout en kruidentuiltje. Serveer met de slascheuten. :
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Maredsous Tripel Blond abdijbier Wijn Côtes du Jura A.O.P. Chardonnay Saint-Vernier