- Bewaar

- Bewaar
Bloemkoolsoep met rivierkreeftjes en lente-ui
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
-
Snij het preiwit in ringen. Snij de bloemkool in roosjes.
-
Snij de lente-uitjes in fijne ringen en hak de koriander grof.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de prei en de bloemkool 2 à 3 min.
-
Overgiet met het water en voeg het bouillonblokje, peper en zout toe. Dek af en laat 15 min. koken op een zacht vuur. Mix de soep.
-
Werk de soep af met de lente-uitjes, de koriander en de rivierkreeftjes.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
-
Snij het preiwit in ringen. Snij de bloemkool in roosjes.
-
Snij de lente-uitjes in fijne ringen en hak de koriander grof.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de prei en de bloemkool 2 à 3 min.
-
Overgiet met het water en voeg het bouillonblokje, peper en zout toe. Dek af en laat 15 min. koken op een zacht vuur. Mix de soep.
-
Werk de soep af met de lente-uitjes, de koriander en de rivierkreeftjes.