Boterham met martino-spread en groentesalsa
Boterham met martino-spread en groentesalsa

Boterham met martino-spread en groentesalsa

10 min.
Lunch
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 306 kcal
Energie 1280 kj
Vet 15.2 g
Verzadigd vet 1.3 g
Koolhydraat 32.2 g
Suiker 3.6 g
Vezel 1.3 g
Eiwit 9.6 g
Zout 2.3 g
natrium 0.9 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 10 min.
  2. Snipper de rode ui en het bieslook fijn. Snij de radijzen en de komkommer in blokjes van ± 1/2 cm. Meng alles onder de plantaardige mayo van Devos & Lemmens en kruid met peper.

  3. Snij de sla in reepjes.

  4. Bestrijk 4 sneetjes brood met de martinospread. Verdeel er de slareepjes over en werk af met de groentesalsa. Bedek met de rest van de sneetjes brood en snij elke boterham in 2 driehoeken. Zet vast met een prikker.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 10 min.
  2. Snipper de rode ui en het bieslook fijn. Snij de radijzen en de komkommer in blokjes van ± 1/2 cm. Meng alles onder de plantaardige mayo van Devos & Lemmens en kruid met peper.

  3. Snij de sla in reepjes.

  4. Bestrijk 4 sneetjes brood met de martinospread. Verdeel er de slareepjes over en werk af met de groentesalsa. Bedek met de rest van de sneetjes brood en snij elke boterham in 2 driehoeken. Zet vast met een prikker.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 306 kcal
Energie 1280 kj
Vet 15.2 g
Verzadigd vet 1.3 g
Koolhydraat 32.2 g
Suiker 3.6 g
Vezel 1.3 g
Eiwit 9.6 g
Zout 2.3 g
natrium 0.9 g

Bekijk het recept digitaal