- Bewaar

- Bewaar
Boterham met martino-spread en groentesalsa
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
10 min.
-
Snipper de rode ui en het bieslook fijn. Snij de radijzen en de komkommer in blokjes van ± 1/2 cm. Meng alles onder de plantaardige mayo van Devos & Lemmens en kruid met peper.
-
Snij de sla in reepjes.
-
Bestrijk 4 sneetjes brood met de martinospread. Verdeel er de slareepjes over en werk af met de groentesalsa. Bedek met de rest van de sneetjes brood en snij elke boterham in 2 driehoeken. Zet vast met een prikker.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
10 min.
-
Snipper de rode ui en het bieslook fijn. Snij de radijzen en de komkommer in blokjes van ± 1/2 cm. Meng alles onder de plantaardige mayo van Devos & Lemmens en kruid met peper.
-
Snij de sla in reepjes.
-
Bestrijk 4 sneetjes brood met de martinospread. Verdeel er de slareepjes over en werk af met de groentesalsa. Bedek met de rest van de sneetjes brood en snij elke boterham in 2 driehoeken. Zet vast met een prikker.