Brusselse boterham met plattekaas en radijzen
Brusselse boterham met plattekaas en radijzen

Brusselse boterham met plattekaas en radijzen

15 min.
Lunch
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 281 kcal
Vet 11.6 g
Verzadigd vet 6.6 g
Koolhydraat 33.3 g
Suiker 4.7 g
Vezel 4 g
Eiwit 8.8 g
Zout 0.9 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Laat een beetje loof aan de radijzen en snij in de lengte in 4.

  4. Snipper het bieslook en de lenteuitjes fijn.

  5. Snij 4 dikke sneden van het brood.

  6. Bereiding:
  7. Besmeer de sneden brood met de boter en verdeel er de plattekaas over.

  8. Bestrooi met de lente-uitjes en het bieslook en kruid met zwarte peper en grof zeezout. Verdeel er de partjes radijs over.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Laat een beetje loof aan de radijzen en snij in de lengte in 4.

  4. Snipper het bieslook en de lenteuitjes fijn.

  5. Snij 4 dikke sneden van het brood.

  6. Bereiding:
  7. Besmeer de sneden brood met de boter en verdeel er de plattekaas over.

  8. Bestrooi met de lente-uitjes en het bieslook en kruid met zwarte peper en grof zeezout. Verdeel er de partjes radijs over.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 281 kcal
Vet 11.6 g
Verzadigd vet 6.6 g
Koolhydraat 33.3 g
Suiker 4.7 g
Vezel 4 g
Eiwit 8.8 g
Zout 0.9 g

Bekijk het recept digitaal