Brusselse boterham met plattekaas en radijzen
- Bewaar

- Bewaar
Brusselse boterham met plattekaas en radijzen
15 min.
Lunch
4 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
281 kcal
Vet
11.6 g
Verzadigd vet
6.6 g
Koolhydraat
33.3 g
Suiker
4.7 g
Vezel
4 g
Eiwit
8.8 g
Zout
0.9 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Laat een beetje loof aan de radijzen en snij in de lengte in 4.
-
Snipper het bieslook en de lenteuitjes fijn.
-
Snij 4 dikke sneden van het brood.
-
Bereiding:
-
Besmeer de sneden brood met de boter en verdeel er de plattekaas over.
-
Bestrooi met de lente-uitjes en het bieslook en kruid met zwarte peper en grof zeezout. Verdeel er de partjes radijs over.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Laat een beetje loof aan de radijzen en snij in de lengte in 4.
-
Snipper het bieslook en de lenteuitjes fijn.
-
Snij 4 dikke sneden van het brood.
-
Bereiding:
-
Besmeer de sneden brood met de boter en verdeel er de plattekaas over.
-
Bestrooi met de lente-uitjes en het bieslook en kruid met zwarte peper en grof zeezout. Verdeel er de partjes radijs over.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
281 kcal
Vet
11.6 g
Verzadigd vet
6.6 g
Koolhydraat
33.3 g
Suiker
4.7 g
Vezel
4 g
Eiwit
8.8 g
Zout
0.9 g
Gerelateerde recepten
Meer recepten?
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?