- Bewaar

- Bewaar
Couscoussalade met ribbetjes
Onze drankensuggesties
Wijn Château de Vaugelas 'Le Prieuré' A.O.P. Corbières Bier Troubadour Magma Amberkleurige tripel
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding in de keuken (ontdooitijd + 30 min.)
-
Los het bouillonblokje op in het water. Laat de ribbetjes ontdooien.
-
Doe de couscous in een mengkom en overgiet met de groentebouillon en de olijfolie. Laat 10 min. wellen onder vershoudfolie en maak los met een vork.
-
Plet intussen het knoflook en hak de koriander fijn. Snij de radijzen in schijfjes. Snij de chilipeper in 2, verwijder de witte pitjes en snipper fijn.
-
Snij de komkommer in de lengte in 2 en haal er met een koffielepel de zaadlijsten uit. Snij de komkommer en de tomaten in halvemaantjes.
-
Pers de limoenen. Snij het vruchtvlees van de avocado in lange schijfjes. Besprenkel met het limoensap.
-
Laat de peulbonen uitlekken en meng met de radijzen, de komkommer, de tomaten, het knoflook, het chilipepertje en de koriander. Kruid met cayennepeper, peper en zout en meng goed.
-
Meng de groenten onder de couscous en voeg op het einde voorzichtig de schijfjes avocado toe.
-
Bereiding op de barbecue (15 min.)
-
Bak de ribbetjes 7 min. aan elke kant op een hete barbecue.
Slecht weer?
Bak de ribbetjes 30 min. in een voorverwarmde oven van 200 °C.
Onze drankensuggesties
Wijn Château de Vaugelas 'Le Prieuré' A.O.P. Corbières Bier Troubadour Magma Amberkleurige tripel
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding in de keuken (ontdooitijd + 30 min.)
-
Los het bouillonblokje op in het water. Laat de ribbetjes ontdooien.
-
Doe de couscous in een mengkom en overgiet met de groentebouillon en de olijfolie. Laat 10 min. wellen onder vershoudfolie en maak los met een vork.
-
Plet intussen het knoflook en hak de koriander fijn. Snij de radijzen in schijfjes. Snij de chilipeper in 2, verwijder de witte pitjes en snipper fijn.
-
Snij de komkommer in de lengte in 2 en haal er met een koffielepel de zaadlijsten uit. Snij de komkommer en de tomaten in halvemaantjes.
-
Pers de limoenen. Snij het vruchtvlees van de avocado in lange schijfjes. Besprenkel met het limoensap.
-
Laat de peulbonen uitlekken en meng met de radijzen, de komkommer, de tomaten, het knoflook, het chilipepertje en de koriander. Kruid met cayennepeper, peper en zout en meng goed.
-
Meng de groenten onder de couscous en voeg op het einde voorzichtig de schijfjes avocado toe.
-
Bereiding op de barbecue (15 min.)
-
Bak de ribbetjes 7 min. aan elke kant op een hete barbecue.
Slecht weer?
Bak de ribbetjes 30 min. in een voorverwarmde oven van 200 °C.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Château de Vaugelas 'Le Prieuré' A.O.P. Corbières Bier Troubadour Magma Amberkleurige tripel