- Bewaar

- Bewaar
Frambozenbrownies met ananas en muntsuiker
Onze drankensuggesties
Wijn Roodeberg 'Black' KWV Western Cape - Zuid-Afrika Bier Kwak Rouge Fruitbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
50 min. + afkoelen
-
Verwarm de oven voor op 160 °C (boven- en onderwarmte). Vouw de kartonnen bakvorm uit de bakmix (instructies: zie verpakking).
-
Giet de bakmix voor brownies in een mengkom en voeg de eieren, de boter en 50 ml water toe. Mix tot een gladde massa. Giet het deeg in de bakvorm.
-
Verdeel er de frambozen over en zet ± 40 min. in de voorverwarmde oven. Het deeg moet nog lichtjes kleven, maar mag niet meer vloeibaar zijn. Haal uit de oven en laat afkoelen.
-
Snij ondertussen met een scherp mes de schil van de ananas en maak 8 gelijke mooie schijven.
-
Doe de helft van de muntblaadjes in een vijzel samen met de rietsuiker en stamp fijn. Rasp de schil van de limoen en pers het sap.
-
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de ananasschijven 3 min. aan elke kant goudbruin. Giet er 2/3 van het limoensap over.
-
Klop de room stijf en meng er de rest van het limoensap onder.
-
Verdeel 1 schijf ananas over elk bord en bestrooi met de muntsuiker. Schik er 1 portie brownies op en schep er een eetlepel room naast. Bestrooi de room met de limoenzeste en werk af met muntblaadjes.
Onze drankensuggesties
Wijn Roodeberg 'Black' KWV Western Cape - Zuid-Afrika Bier Kwak Rouge Fruitbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
50 min. + afkoelen
-
Verwarm de oven voor op 160 °C (boven- en onderwarmte). Vouw de kartonnen bakvorm uit de bakmix (instructies: zie verpakking).
-
Giet de bakmix voor brownies in een mengkom en voeg de eieren, de boter en 50 ml water toe. Mix tot een gladde massa. Giet het deeg in de bakvorm.
-
Verdeel er de frambozen over en zet ± 40 min. in de voorverwarmde oven. Het deeg moet nog lichtjes kleven, maar mag niet meer vloeibaar zijn. Haal uit de oven en laat afkoelen.
-
Snij ondertussen met een scherp mes de schil van de ananas en maak 8 gelijke mooie schijven.
-
Doe de helft van de muntblaadjes in een vijzel samen met de rietsuiker en stamp fijn. Rasp de schil van de limoen en pers het sap.
-
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de ananasschijven 3 min. aan elke kant goudbruin. Giet er 2/3 van het limoensap over.
-
Klop de room stijf en meng er de rest van het limoensap onder.
-
Verdeel 1 schijf ananas over elk bord en bestrooi met de muntsuiker. Schik er 1 portie brownies op en schep er een eetlepel room naast. Bestrooi de room met de limoenzeste en werk af met muntblaadjes.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Roodeberg 'Black' KWV Western Cape - Zuid-Afrika Bier Kwak Rouge Fruitbier