- Bewaar

- Bewaar
Gegratineerde pastaschotel
Onze drankensuggesties
Bier Martha Brown Eyes Sterk donker bier Bier Stella Artois 0,0 % Alcoholvrij bier Wijn Hérésie A.O.P. Corbières Gérard Bertrand Wijn Vintense 'O°rigin' Les Galets Alcoholvrije wijn
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de halve ui en de 12 gedroogde tomaten fijn.
-
Snij de mozzarella in fijne sneetjes.
-
Hak de champignons zeer fijn.
-
Meng 6 eetl. pesto, 6 eetl. lichte room en de stukjes gedroogde tomaten.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een grote pot en stoof de ui glazig gedurende 2 à 3 min. Voeg het gehakt toe en prak het fijn met een vork. Roer om tot het vlees goed gaar is.
-
Voeg de diepgevroren preiringen toe, de champignonstukjes, de tomatenpuree en een beetje water. Kruid met peper en zout.
-
Meng goed, dek af en laat pruttelen op een zacht vuur gedurende ± 15 min.
-
Voeg de room en de diepgevroren tomatenblokjes toe. Goed mengen. Laat nog 2 à 3 min. op het vuur en breng indien nodig verder op smaak met peper en zout.
-
Bereid intussen de pasta: breng 3 L water aan de kook met een groentebouillonblokje en kook de pasta gaar. Giet af en meng er een eetl. olijfolie onder.
-
Doe in een grote ovenschotel: een laag pasta, een laag preibereiding en de helft van de pestosaus.
-
Voeg weer een laag pasta en een laag preibereiding toe. Eindig met de rest van de pestosaus.
-
Leg er de schijfjes mozzarella op, bestrooi met het versnipperde bieslook en wat paprikapoeder.
-
Schuif 10 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven en laat even kleuren onder de grill, zodat de kaas een mooi kleurtje krijgt.
-
Afwerking:
-
Dien op met stokbrood.
Onze drankensuggesties
Bier Martha Brown Eyes Sterk donker bier Bier Stella Artois 0,0 % Alcoholvrij bier Wijn Hérésie A.O.P. Corbières Gérard Bertrand Wijn Vintense 'O°rigin' Les Galets Alcoholvrije wijn
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de halve ui en de 12 gedroogde tomaten fijn.
-
Snij de mozzarella in fijne sneetjes.
-
Hak de champignons zeer fijn.
-
Meng 6 eetl. pesto, 6 eetl. lichte room en de stukjes gedroogde tomaten.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een grote pot en stoof de ui glazig gedurende 2 à 3 min. Voeg het gehakt toe en prak het fijn met een vork. Roer om tot het vlees goed gaar is.
-
Voeg de diepgevroren preiringen toe, de champignonstukjes, de tomatenpuree en een beetje water. Kruid met peper en zout.
-
Meng goed, dek af en laat pruttelen op een zacht vuur gedurende ± 15 min.
-
Voeg de room en de diepgevroren tomatenblokjes toe. Goed mengen. Laat nog 2 à 3 min. op het vuur en breng indien nodig verder op smaak met peper en zout.
-
Bereid intussen de pasta: breng 3 L water aan de kook met een groentebouillonblokje en kook de pasta gaar. Giet af en meng er een eetl. olijfolie onder.
-
Doe in een grote ovenschotel: een laag pasta, een laag preibereiding en de helft van de pestosaus.
-
Voeg weer een laag pasta en een laag preibereiding toe. Eindig met de rest van de pestosaus.
-
Leg er de schijfjes mozzarella op, bestrooi met het versnipperde bieslook en wat paprikapoeder.
-
Schuif 10 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven en laat even kleuren onder de grill, zodat de kaas een mooi kleurtje krijgt.
-
Afwerking:
-
Dien op met stokbrood.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Martha Brown Eyes Sterk donker bier Bier Stella Artois 0,0 % Alcoholvrij bier Wijn Hérésie A.O.P. Corbières Gérard Bertrand Wijn Vintense 'O°rigin' Les Galets Alcoholvrije wijn