- Bewaar

- Bewaar
Gemarineerde runderreepjes met krokante groentjes
Onze drankensuggesties
Wijn Séguret A.O.P Côtes du Rhône Villages Louis Bernard Wijn Château Pey la Tour A.O.P. Bordeaux
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Schil de wortelen en snij in dunne staafjes. Snij de preiwitten in dunne ringen en de sjalot in halvemaantjes.
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen de olie in een (wok)pan. Roerbak de sjalot, de wortelen en de prei 5 min. Voeg eventueel een scheutje water toe zodat de groenten niet aanbakken. Haal uit de pan en hou warm.
-
Roerbak de runderreepjes 3 à 4 min. in de pan, zonder extra vetstof. Doe er de groenten weer bij en overgiet met de sojasaus en de room. Schep goed om en kruid met peper en zout. Dien meteen op met de rijst.
Onze drankensuggesties
Wijn Séguret A.O.P Côtes du Rhône Villages Louis Bernard Wijn Château Pey la Tour A.O.P. Bordeaux
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Schil de wortelen en snij in dunne staafjes. Snij de preiwitten in dunne ringen en de sjalot in halvemaantjes.
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen de olie in een (wok)pan. Roerbak de sjalot, de wortelen en de prei 5 min. Voeg eventueel een scheutje water toe zodat de groenten niet aanbakken. Haal uit de pan en hou warm.
-
Roerbak de runderreepjes 3 à 4 min. in de pan, zonder extra vetstof. Doe er de groenten weer bij en overgiet met de sojasaus en de room. Schep goed om en kruid met peper en zout. Dien meteen op met de rijst.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Séguret A.O.P Côtes du Rhône Villages Louis Bernard Wijn Château Pey la Tour A.O.P. Bordeaux