- Bewaar

- Bewaar
Gemarineerde veggiespiesjes met fruitige rijstsalade
Onze drankensuggesties
Wijn Miguel Torres 'Las Mulas' Reserva Rosé D.O. Central Valley - Chili Bier LeFort Tripel Sterk blond bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Giet intussen kokend water over de sojabonen, dek af en laat 10 min. rusten. Giet af en haal de bonen uit de peultjes. Verwijder de buitenste bladeren van de venkel en snij in 4. Snij in fijne reepjes. Snipper de lente-ui fijn.
-
Verhit de arachideolie in een pan en bak de veggiespiesjes 2 à 3 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Meng de rijst met de sojabonen, de venkel, de lente-ui, de ananasstukjes, de olijfolie en de balsamicoazijn. Kruid met peper en zout.
-
Serveer de rijstsalade in kommetjes en werk af met de spiesjes.
Variant voor de BBQ
De veggiespiesjes kan je ook bakken op de barbecue.
Onze drankensuggesties
Wijn Miguel Torres 'Las Mulas' Reserva Rosé D.O. Central Valley - Chili Bier LeFort Tripel Sterk blond bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Giet intussen kokend water over de sojabonen, dek af en laat 10 min. rusten. Giet af en haal de bonen uit de peultjes. Verwijder de buitenste bladeren van de venkel en snij in 4. Snij in fijne reepjes. Snipper de lente-ui fijn.
-
Verhit de arachideolie in een pan en bak de veggiespiesjes 2 à 3 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Meng de rijst met de sojabonen, de venkel, de lente-ui, de ananasstukjes, de olijfolie en de balsamicoazijn. Kruid met peper en zout.
-
Serveer de rijstsalade in kommetjes en werk af met de spiesjes.
Variant voor de BBQ
De veggiespiesjes kan je ook bakken op de barbecue.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Miguel Torres 'Las Mulas' Reserva Rosé D.O. Central Valley - Chili Bier LeFort Tripel Sterk blond bier