- Bewaar

- Bewaar
Oosterse veggiespiesjes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding in de keuken (10 min.)
-
Hak de pindanoten en de blaadjes koriander grof. Snij de lente-uitjes in heel fijne ringen. Meng samen met de diepgevroren kruidenmix onder elkaar.
-
Meng de sojasaus met de sesamolie. Snij de limoen in partjes.
-
Bereiding op de barbecue (10 min.)
-
Bak de spiesjes ± 4 min. aan elke kant op een matig warme barbecue.
-
Schik de spiesjes op een plank en werk af met enkele toefjes wasabi. Besprenkel met de soja-olie en bestrooi met de pindanotenmengeling. Werk af met de limoenpartjes.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding in de keuken (10 min.)
-
Hak de pindanoten en de blaadjes koriander grof. Snij de lente-uitjes in heel fijne ringen. Meng samen met de diepgevroren kruidenmix onder elkaar.
-
Meng de sojasaus met de sesamolie. Snij de limoen in partjes.
-
Bereiding op de barbecue (10 min.)
-
Bak de spiesjes ± 4 min. aan elke kant op een matig warme barbecue.
-
Schik de spiesjes op een plank en werk af met enkele toefjes wasabi. Besprenkel met de soja-olie en bestrooi met de pindanotenmengeling. Werk af met de limoenpartjes.