Oosterse veggiespiesjes
Oosterse veggiespiesjes

Oosterse veggiespiesjes

20 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 140 kcal
Energie 586 kj
Vet 8.5 g
Verzadigd vet 1.9 g
Koolhydraat 8.6 g
Suiker 5.3 g
Vezel 1.1 g
Eiwit 6.8 g
Zout 0.6 g
natrium 0.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding in de keuken (10 min.)
  2. Hak de pindanoten en de blaadjes koriander grof. Snij de lente-uitjes in heel fijne ringen. Meng samen met de diepgevroren kruidenmix onder elkaar.

  3. Meng de sojasaus met de sesamolie. Snij de limoen in partjes.

  4. Bereiding op de barbecue (10 min.)
  5. Bak de spiesjes ± 4 min. aan elke kant op een matig warme barbecue.

  6. Schik de spiesjes op een plank en werk af met enkele toefjes wasabi. Besprenkel met de soja-olie en bestrooi met de pindanotenmengeling. Werk af met de limoenpartjes.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding in de keuken (10 min.)
  2. Hak de pindanoten en de blaadjes koriander grof. Snij de lente-uitjes in heel fijne ringen. Meng samen met de diepgevroren kruidenmix onder elkaar.

  3. Meng de sojasaus met de sesamolie. Snij de limoen in partjes.

  4. Bereiding op de barbecue (10 min.)
  5. Bak de spiesjes ± 4 min. aan elke kant op een matig warme barbecue.

  6. Schik de spiesjes op een plank en werk af met enkele toefjes wasabi. Besprenkel met de soja-olie en bestrooi met de pindanotenmengeling. Werk af met de limoenpartjes.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 140 kcal
Energie 586 kj
Vet 8.5 g
Verzadigd vet 1.9 g
Koolhydraat 8.6 g
Suiker 5.3 g
Vezel 1.1 g
Eiwit 6.8 g
Zout 0.6 g
natrium 0.2 g

Bekijk het recept digitaal