- Bewaar

- Bewaar
Gepaneerde kabeljauw in mosterdsaus met wortel-erwtenstoemp
Onze drankensuggesties
Wijn Domaine Boyar Chardonnay-Sauvignon Blanc Bulgarije Bier Gouden Carolus Tripel Sterk blond bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken. Schil de wortelen en snij in schijfjes.
-
Kook de aardappelen samen met de tijm ± 20 min. in lichtgezouten water. Voeg na 10 min. de wortelen toe. Kook de laatste 2 min. de diepgevroren erwten mee. Giet af en pureer grof. Roer er de boter onder en kruid met peper en zout.
-
Verhit intussen de olijfolie in een braadpan en bak de gepaneerde kabeljauw ± 10 min. goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Haal de kabeljauw uit de pan en hou warm. Giet de room in de braadpan en schraap de braadresten los met een houten lepel. Roer er de mosterd onder en laat 2 min. koken.
-
Verdeel de puree over de borden. Serveer met een stuk kabeljauw en lepel er de mosterdsaus over.
Onze drankensuggesties
Wijn Domaine Boyar Chardonnay-Sauvignon Blanc Bulgarije Bier Gouden Carolus Tripel Sterk blond bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken. Schil de wortelen en snij in schijfjes.
-
Kook de aardappelen samen met de tijm ± 20 min. in lichtgezouten water. Voeg na 10 min. de wortelen toe. Kook de laatste 2 min. de diepgevroren erwten mee. Giet af en pureer grof. Roer er de boter onder en kruid met peper en zout.
-
Verhit intussen de olijfolie in een braadpan en bak de gepaneerde kabeljauw ± 10 min. goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Haal de kabeljauw uit de pan en hou warm. Giet de room in de braadpan en schraap de braadresten los met een houten lepel. Roer er de mosterd onder en laat 2 min. koken.
-
Verdeel de puree over de borden. Serveer met een stuk kabeljauw en lepel er de mosterdsaus over.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Domaine Boyar Chardonnay-Sauvignon Blanc Bulgarije Bier Gouden Carolus Tripel Sterk blond bier