- Bewaar

- Bewaar
Gepaneerde kabeljauw met groentestoofpotje
Onze drankensuggesties
Bier Cuvée des Trolls Sterk blond bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken. Kook 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Snij intussen de prei in fijne ringen van 1/2 cm. Schil de wortelen en snij samen met de selder in gelijke blokjes van 1 cm. Snipper de peterselie fijn.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de wortel, de selder en de prei samen met het takje tijm en het blaadje laurier 2 à 3 min. Kruid met peper, zout en de helft van de fijngesnipperde peterselie.
-
Overgiet met de room en roer er de mosterd onder. Laat nog 15 min. verder garen.
-
Smelt ondertussen de boter in een pan en bak de gepaneerde kabeljauwhaasjes 3 à 4 min. aan elke kant.
-
Verdeel de groenten over de borden en leg er telkens een stukje vis bovenop. Serveer met de aardappelen en bestrooi met de rest van de peterselie.
Onze drankensuggesties
Bier Cuvée des Trolls Sterk blond bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken. Kook 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Snij intussen de prei in fijne ringen van 1/2 cm. Schil de wortelen en snij samen met de selder in gelijke blokjes van 1 cm. Snipper de peterselie fijn.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de wortel, de selder en de prei samen met het takje tijm en het blaadje laurier 2 à 3 min. Kruid met peper, zout en de helft van de fijngesnipperde peterselie.
-
Overgiet met de room en roer er de mosterd onder. Laat nog 15 min. verder garen.
-
Smelt ondertussen de boter in een pan en bak de gepaneerde kabeljauwhaasjes 3 à 4 min. aan elke kant.
-
Verdeel de groenten over de borden en leg er telkens een stukje vis bovenop. Serveer met de aardappelen en bestrooi met de rest van de peterselie.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Cuvée des Trolls Sterk blond bier