- Bewaar

- Bewaar
Gepaneerd kabeljauwhaasje met geroosterde pastinaak en rode biet
Onze drankensuggesties
Wijn Tarapacá Sauvignon Blanc D.O. Central Valley Chili Bier St-Feuillien Grand Cru Sterk blond bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
40 min.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Schil de pastinaken en de bieten en snij in gelijke stukken. Verdeel over een bakplaat met bakpapier en besprenkel met de helft van de olijfolie. Kruid met de rozemarijn, de nootmuskaat, peper en zout. Rooster 15 à 20 min. in de voorverwarmde oven tot de groenten zacht en licht gekaramelliseerd zijn.
-
Pel intussen de mandarijn en verdeel in partjes. Snij elk partje in 2. Hak de pistachenoten grof.
-
Verhit de rest van de olijfolie in een pan op een middelhoog vuur. Bak de gepaneerde kabeljauwhaasjes aan beide kanten ± 3 à 4 min. goudbruin. Haal uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.
-
Verdeel de geroosterde groenten over de borden. Leg er de gepaneerde kabeljauwhaasjes bij en werk af met partjes mandarijn en gehakte pistachenoten. Serveer met de tartaarsaus.
Onze drankensuggesties
Wijn Tarapacá Sauvignon Blanc D.O. Central Valley Chili Bier St-Feuillien Grand Cru Sterk blond bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
40 min.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Schil de pastinaken en de bieten en snij in gelijke stukken. Verdeel over een bakplaat met bakpapier en besprenkel met de helft van de olijfolie. Kruid met de rozemarijn, de nootmuskaat, peper en zout. Rooster 15 à 20 min. in de voorverwarmde oven tot de groenten zacht en licht gekaramelliseerd zijn.
-
Pel intussen de mandarijn en verdeel in partjes. Snij elk partje in 2. Hak de pistachenoten grof.
-
Verhit de rest van de olijfolie in een pan op een middelhoog vuur. Bak de gepaneerde kabeljauwhaasjes aan beide kanten ± 3 à 4 min. goudbruin. Haal uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.
-
Verdeel de geroosterde groenten over de borden. Leg er de gepaneerde kabeljauwhaasjes bij en werk af met partjes mandarijn en gehakte pistachenoten. Serveer met de tartaarsaus.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Tarapacá Sauvignon Blanc D.O. Central Valley Chili Bier St-Feuillien Grand Cru Sterk blond bier