- Bewaar

- Bewaar
Hamburgerfantasie
Onze drankensuggesties
Bier Jupiler pils Wijn Salice Salentino D.O.C. Ricordi Puglia - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Rasp de radijzen en de komkommer grof en meng onder elkaar. Kruid met peper en zout. Laat 10 min. uitlekken in een zeef.
-
Snipper de peterselie, het knoflook en de sjalot fijn. Scheur de blaadjes basilicum. Meng alle kruiden onder de yoghurt en kruid met kerriepoeder, peper en zout. Zet koel weg.
-
Bereiding:
-
Strijk de hamburgers licht in met olijfolie en bak 10 à 15 min. op een matige grill. Draai af en toe om. (Dat gaat makkelijk als u de hamburgers tussen een dubbel rooster legt of op een plancha.)
-
Open de broodjes en verwarm 2 min. op de grill.
-
Afwerking:
-
Leg een hamburger tussen elk broodje en verdeel er de geraspte groenten en een beetje yoghurtsaus over. Geef er de rest van de saus apart bij. Dien onmiddellijk op.
Onze drankensuggesties
Bier Jupiler pils Wijn Salice Salentino D.O.C. Ricordi Puglia - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Rasp de radijzen en de komkommer grof en meng onder elkaar. Kruid met peper en zout. Laat 10 min. uitlekken in een zeef.
-
Snipper de peterselie, het knoflook en de sjalot fijn. Scheur de blaadjes basilicum. Meng alle kruiden onder de yoghurt en kruid met kerriepoeder, peper en zout. Zet koel weg.
-
Bereiding:
-
Strijk de hamburgers licht in met olijfolie en bak 10 à 15 min. op een matige grill. Draai af en toe om. (Dat gaat makkelijk als u de hamburgers tussen een dubbel rooster legt of op een plancha.)
-
Open de broodjes en verwarm 2 min. op de grill.
-
Afwerking:
-
Leg een hamburger tussen elk broodje en verdeel er de geraspte groenten en een beetje yoghurtsaus over. Geef er de rest van de saus apart bij. Dien onmiddellijk op.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Jupiler pils Wijn Salice Salentino D.O.C. Ricordi Puglia - Italië