- Bewaar

- Bewaar
Havermoutpannenkoeken met amandeltoets
Onze drankensuggesties
andere Graindor Santos-Brasil
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Meng de bloem met de havermout in een kom.
-
Maak middenin een kuiltje en voeg de eieren en het zout toe. Roer alles goed door elkaar.
-
Giet er de amandelmelk bij en klop tot een gladde massa.
-
Smelt 1 eetl. boter in een koekenpan en roer onder het deeg.
-
Smelt telkens 1 koffiel. boter in dezelfde koekenpan en bak de pannenkoeken goudbruin aan beide zijden.
-
Serveer warm met ahornsiroop of Luikse perensiroop.
Voor een lactosevrije variant zonder boter: doe geen boter bij het deeg en bak de pannenkoeken telkens in 1 koffiel. arachideolie.
Onze drankensuggesties
andere Graindor Santos-Brasil
-
Bereiding
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Meng de bloem met de havermout in een kom.
-
Maak middenin een kuiltje en voeg de eieren en het zout toe. Roer alles goed door elkaar.
-
Giet er de amandelmelk bij en klop tot een gladde massa.
-
Smelt 1 eetl. boter in een koekenpan en roer onder het deeg.
-
Smelt telkens 1 koffiel. boter in dezelfde koekenpan en bak de pannenkoeken goudbruin aan beide zijden.
-
Serveer warm met ahornsiroop of Luikse perensiroop.
Voor een lactosevrije variant zonder boter: doe geen boter bij het deeg en bak de pannenkoeken telkens in 1 koffiel. arachideolie.
Onze drankensuggesties
andere Graindor Santos-Brasil