Kaasbolletjes met wasabi, waterkers en viooltjes
- Bewaar

- Bewaar
Kaasbolletjes met wasabi, waterkers en viooltjes
15 min.
Aperitiefhapje
4 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
225 kcal
Energie
941 kj
Vet
15.3 g
Verzadigd vet
5.9 g
Koolhydraat
16 g
Suiker
0.8 g
Vezel
1.5 g
Eiwit
5 g
Zout
1.1 g
natrium
0.4 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
15 min.
-
Bak de kaasbolletjes volgens de instructies op de verpakking.
-
Meng intussen de zure room met de wasabi. Doe in een spuitzak.
-
Pluk de waterkers
-
Verdeel de ongekookte spliterwten over een grote schaal en leg er de kaasbolletjes op. Werk elk bolletje af met een toefje wasabicrème, enkele plukjes waterkers en een viooltje.
Tip
Kinderen aan tafel?
Maak het dan zonder wasabi.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
15 min.
-
Bak de kaasbolletjes volgens de instructies op de verpakking.
-
Meng intussen de zure room met de wasabi. Doe in een spuitzak.
-
Pluk de waterkers
-
Verdeel de ongekookte spliterwten over een grote schaal en leg er de kaasbolletjes op. Werk elk bolletje af met een toefje wasabicrème, enkele plukjes waterkers en een viooltje.
Tip
Kinderen aan tafel?
Maak het dan zonder wasabi.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
225 kcal
Energie
941 kj
Vet
15.3 g
Verzadigd vet
5.9 g
Koolhydraat
16 g
Suiker
0.8 g
Vezel
1.5 g
Eiwit
5 g
Zout
1.1 g
natrium
0.4 g
Meer recepten?
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?