Kaasbolletjes met wasabi, waterkers en viooltjes
Kaasbolletjes met wasabi, waterkers en viooltjes

Kaasbolletjes met wasabi, waterkers en viooltjes

15 min.
Aperitiefhapje
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 225 kcal
Energie 941 kj
Vet 15.3 g
Verzadigd vet 5.9 g
Koolhydraat 16 g
Suiker 0.8 g
Vezel 1.5 g
Eiwit 5 g
Zout 1.1 g
natrium 0.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 15 min.
  2. Bak de kaasbolletjes volgens de instructies op de verpakking.

  3. Meng intussen de zure room met de wasabi. Doe in een spuitzak.

  4. Pluk de waterkers

  5. Verdeel de ongekookte spliterwten over een grote schaal en leg er de kaasbolletjes op. Werk elk bolletje af met een toefje wasabicrème, enkele plukjes waterkers en een viooltje.

Tip
Kinderen aan tafel?

Maak het dan zonder wasabi.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 15 min.
  2. Bak de kaasbolletjes volgens de instructies op de verpakking.

  3. Meng intussen de zure room met de wasabi. Doe in een spuitzak.

  4. Pluk de waterkers

  5. Verdeel de ongekookte spliterwten over een grote schaal en leg er de kaasbolletjes op. Werk elk bolletje af met een toefje wasabicrème, enkele plukjes waterkers en een viooltje.

Tip
Kinderen aan tafel?

Maak het dan zonder wasabi.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 225 kcal
Energie 941 kj
Vet 15.3 g
Verzadigd vet 5.9 g
Koolhydraat 16 g
Suiker 0.8 g
Vezel 1.5 g
Eiwit 5 g
Zout 1.1 g
natrium 0.4 g

Bekijk het recept digitaal