Kaastaart met rood fruit
Kaastaart met rood fruit

Kaastaart met rood fruit

15 min.
Tussendoortje
8 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 236 kcal
Energie 987 kj
Vet 10.1 g
Verzadigd vet 5.2 g
Koolhydraat 30.4 g
Suiker 23.7 g
Vezel 2.2 g
Eiwit 4.8 g
Zout 0.1 g
natrium 0 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 15 min.
  2. Verwarm de confituur in een steelpan en laat wat afkoelen (de confituur moet vloeibaar blijven).

  3. Snij intussen de aardbeien in 4 en hak de pistachenoten grof.

  4. Bedruip de kaastaart met de vloeibare confituur en werk af met de frambozen, de blauwe bessen, de aardbeien en de pistachenoten.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 15 min.
  2. Verwarm de confituur in een steelpan en laat wat afkoelen (de confituur moet vloeibaar blijven).

  3. Snij intussen de aardbeien in 4 en hak de pistachenoten grof.

  4. Bedruip de kaastaart met de vloeibare confituur en werk af met de frambozen, de blauwe bessen, de aardbeien en de pistachenoten.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 236 kcal
Energie 987 kj
Vet 10.1 g
Verzadigd vet 5.2 g
Koolhydraat 30.4 g
Suiker 23.7 g
Vezel 2.2 g
Eiwit 4.8 g
Zout 0.1 g
natrium 0 g

Bekijk het recept digitaal