Kaastaart met rood fruit
- Bewaar

- Bewaar
Kaastaart met rood fruit
15 min.
Tussendoortje
8 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
236 kcal
Energie
987 kj
Vet
10.1 g
Verzadigd vet
5.2 g
Koolhydraat
30.4 g
Suiker
23.7 g
Vezel
2.2 g
Eiwit
4.8 g
Zout
0.1 g
natrium
0 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
15 min.
-
Verwarm de confituur in een steelpan en laat wat afkoelen (de confituur moet vloeibaar blijven).
-
Snij intussen de aardbeien in 4 en hak de pistachenoten grof.
-
Bedruip de kaastaart met de vloeibare confituur en werk af met de frambozen, de blauwe bessen, de aardbeien en de pistachenoten.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
15 min.
-
Verwarm de confituur in een steelpan en laat wat afkoelen (de confituur moet vloeibaar blijven).
-
Snij intussen de aardbeien in 4 en hak de pistachenoten grof.
-
Bedruip de kaastaart met de vloeibare confituur en werk af met de frambozen, de blauwe bessen, de aardbeien en de pistachenoten.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
236 kcal
Energie
987 kj
Vet
10.1 g
Verzadigd vet
5.2 g
Koolhydraat
30.4 g
Suiker
23.7 g
Vezel
2.2 g
Eiwit
4.8 g
Zout
0.1 g
natrium
0 g
Meer recepten?
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?