- Bewaar

- Bewaar
Lauwwarme salade met franceline-aardappelen en makreel
Onze drankensuggesties
Bier Cornet Smoked Sterk blond bier Wijn Miguel Torres ‘Las Mulas’ Reserva Sauvignon Blanc D.O. Central Valley Chili
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
Wrijf de ongeschilde aardappelen goed schoon onder koud water en snij in 4. Kook ze 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Spoel intussen de maïs en rode bonen en laat uitlekken.
-
Snij de rode ui in ringen. Snij de rode bieten en de radijzen in schijfjes. Snipper de platte peterselie fijn.
-
Verwijder het vel van de gerookte makreel. Trek het vlees met een vork in stukken.
-
Meng de zure room met de mierikswortel, de honing en de olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Meng de aardappelen en de sla met de rode biet, de radijzen en de rode ui. Verdeel er de makreelstukjes over en bestrooi met de maïs, de rode bonen en de platte peterselie. Serveer met de mieriksworteldressing.
Nog een restje zure room en rode biet?
Combineer ze op een toastje, cracker of op brood of meng ze onder wat pasta. Heerlijk als lunch de dag nadien.
Onze drankensuggesties
Bier Cornet Smoked Sterk blond bier Wijn Miguel Torres ‘Las Mulas’ Reserva Sauvignon Blanc D.O. Central Valley Chili
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
Wrijf de ongeschilde aardappelen goed schoon onder koud water en snij in 4. Kook ze 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Spoel intussen de maïs en rode bonen en laat uitlekken.
-
Snij de rode ui in ringen. Snij de rode bieten en de radijzen in schijfjes. Snipper de platte peterselie fijn.
-
Verwijder het vel van de gerookte makreel. Trek het vlees met een vork in stukken.
-
Meng de zure room met de mierikswortel, de honing en de olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Meng de aardappelen en de sla met de rode biet, de radijzen en de rode ui. Verdeel er de makreelstukjes over en bestrooi met de maïs, de rode bonen en de platte peterselie. Serveer met de mieriksworteldressing.
Nog een restje zure room en rode biet?
Combineer ze op een toastje, cracker of op brood of meng ze onder wat pasta. Heerlijk als lunch de dag nadien.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Cornet Smoked Sterk blond bier Wijn Miguel Torres ‘Las Mulas’ Reserva Sauvignon Blanc D.O. Central Valley Chili