- Bewaar

- Bewaar
Quinoaslaatje met gerookte makreel en rode biet
Onze drankensuggesties
Bier Cornet Smoked sterk blond bier Wijn Cuvée Paul Blanc 75 cl
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Snipper de lente-uitjes fijn. Hak de walnootpitten grof. Vang het sap van de rode bieten op in een kom. Zet opzij en snij de rode bieten in blokjes.
-
Kook de quinoa gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Meng intussen de yoghurt met het sap van de rode biet. Kruid met peper en zout.
-
Knip de tuinkers uit het bakje en snij de makreel in stukjes. Doe de slamix in een grote kom en meng er de quinoa, de stukjes rode biet, de makreel, de lente-uitjes en de walnootpitten onder. Werk af met de tuinkers en de yoghurtdressing.
Onze drankensuggesties
Bier Cornet Smoked sterk blond bier Wijn Cuvée Paul Blanc 75 cl
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Snipper de lente-uitjes fijn. Hak de walnootpitten grof. Vang het sap van de rode bieten op in een kom. Zet opzij en snij de rode bieten in blokjes.
-
Kook de quinoa gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Meng intussen de yoghurt met het sap van de rode biet. Kruid met peper en zout.
-
Knip de tuinkers uit het bakje en snij de makreel in stukjes. Doe de slamix in een grote kom en meng er de quinoa, de stukjes rode biet, de makreel, de lente-uitjes en de walnootpitten onder. Werk af met de tuinkers en de yoghurtdressing.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Cornet Smoked sterk blond bier Wijn Cuvée Paul Blanc 75 cl