- Bewaar

- Bewaar
Lentepasta met veggie stukjes en geroosterde kerstomaatjes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
1 Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Verdeel de kerstomaten in kleinere trosjes over een bakplaat met bakpapier en besprenkel met de helft van de olijfolie. Voeg de takjes tijm, peper en zout toe. Zet 15 à 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Kook intussen de pasta in lichtgezouten water (zie kooktijd op de verpakking). Giet af en zet opzij.
-
Maak de witte beukenzwammen los van elkaar. Snij de bieslook fijn.
-
Verhit de rest van de olijfolie op matig vuur in een grote pan. Bak de diepgevroren sjalot en het knoflook 1 min. Voeg de vegetarische stukjes en de beukenzwammen toe en bak tot alles goudbruin is. Giet er het roomalternatief over en laat enkele minuten sudderen. Kruid met peper en zout.
-
Voeg de pasta en het bieslook toe.
-
Bak het hennepzaad heel kort in een andere pan.
-
Verdeel de pasta over de borden en werk af met de geroosterde kerstomaatjes. Bestrooi met het hennepzaad.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
1 Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Verdeel de kerstomaten in kleinere trosjes over een bakplaat met bakpapier en besprenkel met de helft van de olijfolie. Voeg de takjes tijm, peper en zout toe. Zet 15 à 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Kook intussen de pasta in lichtgezouten water (zie kooktijd op de verpakking). Giet af en zet opzij.
-
Maak de witte beukenzwammen los van elkaar. Snij de bieslook fijn.
-
Verhit de rest van de olijfolie op matig vuur in een grote pan. Bak de diepgevroren sjalot en het knoflook 1 min. Voeg de vegetarische stukjes en de beukenzwammen toe en bak tot alles goudbruin is. Giet er het roomalternatief over en laat enkele minuten sudderen. Kruid met peper en zout.
-
Voeg de pasta en het bieslook toe.
-
Bak het hennepzaad heel kort in een andere pan.
-
Verdeel de pasta over de borden en werk af met de geroosterde kerstomaatjes. Bestrooi met het hennepzaad.