Oesters met yuzu en koriander
Oesters met yuzu en koriander

Oesters met yuzu en koriander

20 min.
Voorgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 285 kj
Energie 68 kcal
Vet 1.8 g
Verzadigd vet 0.5 g
Koolhydraat 9.1 g
Suiker 6.3 g
Vezel 0.5 g
Eiwit 3.5 g
Zout 0.6 g
natrium 0.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 20 min.
  2. Hak de koriander grof.

  3. Toast het sesamzaad kort in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.

  4. Open de oesters en leg ze op het gemalen ijs.

  5. Garneer elke oester met wat uienkonfijt, koriander en sesamzaad. Besprenkel met enkele druppels limoensap en rasp er wat limoenzeste over. Geef nog een draai van de pepermolen.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 20 min.
  2. Hak de koriander grof.

  3. Toast het sesamzaad kort in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.

  4. Open de oesters en leg ze op het gemalen ijs.

  5. Garneer elke oester met wat uienkonfijt, koriander en sesamzaad. Besprenkel met enkele druppels limoensap en rasp er wat limoenzeste over. Geef nog een draai van de pepermolen.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 285 kj
Energie 68 kcal
Vet 1.8 g
Verzadigd vet 0.5 g
Koolhydraat 9.1 g
Suiker 6.3 g
Vezel 0.5 g
Eiwit 3.5 g
Zout 0.6 g
natrium 0.2 g

Bekijk het recept digitaal