Oesters met yuzu en koriander
- Bewaar

- Bewaar
Oesters met yuzu en koriander
20 min.
Voorgerecht
4 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
285 kj
Energie
68 kcal
Vet
1.8 g
Verzadigd vet
0.5 g
Koolhydraat
9.1 g
Suiker
6.3 g
Vezel
0.5 g
Eiwit
3.5 g
Zout
0.6 g
natrium
0.2 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
20 min.
-
Hak de koriander grof.
-
Toast het sesamzaad kort in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Open de oesters en leg ze op het gemalen ijs.
-
Garneer elke oester met wat uienkonfijt, koriander en sesamzaad. Besprenkel met enkele druppels limoensap en rasp er wat limoenzeste over. Geef nog een draai van de pepermolen.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
20 min.
-
Hak de koriander grof.
-
Toast het sesamzaad kort in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Open de oesters en leg ze op het gemalen ijs.
-
Garneer elke oester met wat uienkonfijt, koriander en sesamzaad. Besprenkel met enkele druppels limoensap en rasp er wat limoenzeste over. Geef nog een draai van de pepermolen.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
285 kj
Energie
68 kcal
Vet
1.8 g
Verzadigd vet
0.5 g
Koolhydraat
9.1 g
Suiker
6.3 g
Vezel
0.5 g
Eiwit
3.5 g
Zout
0.6 g
natrium
0.2 g
Meer recepten?
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?