- Bewaar

- Bewaar
Pastinaaksoep met rode bietjes en feta
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
35 min.
-
Schil de pastinaken en de rode bieten en snij in stukken. Snij de ui en het knoflook in stukken.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de ui, het knoflook, de pastinaken en de rode bieten 2 min. Voeg de bouillonblokjes toe en overgiet met het water. Breng aan de kook en laat 20 min. sudderen.
-
Rooster intussen de hazelnoten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Laat even afkoelen en leg in een keukenhanddoek. Wrijf de bruine velletjes los. Hak de noten grof.
-
Mix de soep fijn en kruid met peper en zout. Snipper het bieslook fijn. Verdeel de soep over de borden en werk af met de feta, hazelnoten en bieslook.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
35 min.
-
Schil de pastinaken en de rode bieten en snij in stukken. Snij de ui en het knoflook in stukken.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de ui, het knoflook, de pastinaken en de rode bieten 2 min. Voeg de bouillonblokjes toe en overgiet met het water. Breng aan de kook en laat 20 min. sudderen.
-
Rooster intussen de hazelnoten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Laat even afkoelen en leg in een keukenhanddoek. Wrijf de bruine velletjes los. Hak de noten grof.
-
Mix de soep fijn en kruid met peper en zout. Snipper het bieslook fijn. Verdeel de soep over de borden en werk af met de feta, hazelnoten en bieslook.