- Bewaar

- Bewaar
Pepersteak met groentefrietjes en veldslaatje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
35 min.
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Schil de knolselder, de wortel, de pastinaak en de zoete aardappel. Snij in frietjes.
-
Schik de groentefrietjes op een bakplaat met bakpapier en besprenkel met 2/3 van de olijfolie. Kruid met peper, zout en de marjolein. Bestrooi met het paneermeel en meng goed. Zet 20 à 25 min. in de voorverwarmde oven. Draai in de helft van de baktijd eens om.
-
Verhit intussen de rest van de olijfolie en de boter in een pan en bak de pepersteaks 2 min. aan elke kant op een hoog vuur. Kruid met peper en zout en bak op een matig vuur verder naar smaak.
-
Serveer met de slamix en de ketchup.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
35 min.
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Schil de knolselder, de wortel, de pastinaak en de zoete aardappel. Snij in frietjes.
-
Schik de groentefrietjes op een bakplaat met bakpapier en besprenkel met 2/3 van de olijfolie. Kruid met peper, zout en de marjolein. Bestrooi met het paneermeel en meng goed. Zet 20 à 25 min. in de voorverwarmde oven. Draai in de helft van de baktijd eens om.
-
Verhit intussen de rest van de olijfolie en de boter in een pan en bak de pepersteaks 2 min. aan elke kant op een hoog vuur. Kruid met peper en zout en bak op een matig vuur verder naar smaak.
-
Serveer met de slamix en de ketchup.