- Bewaar

- Bewaar
Quesadilla’s met geitenkaas en hummus muhammara
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
ontdooitijd + 15 min.
-
Laat de avocado ontdooien en prak fijn met een vork.
-
Snipper de lente-uitjes fijn en snij de geitenkaas in plakjes. Hak de walnootpitten grof.
-
Besmeer de wraps met de hummus (blijf zo’n 2 cm van de rand). Verdeel de geprakte avocado over 2 wraps. Kruid goed met peper en verdeel er de geitenkaas over. Bestrooi met de lente-ui en de noten. Leg er de rest van de wraps met de besmeerde kant op.
-
Verhit de helft van de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de quesadilla 2 à 3 min. aan beide kanten. Herhaal voor de andere quesadilla. Snij in punten en serveer.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
ontdooitijd + 15 min.
-
Laat de avocado ontdooien en prak fijn met een vork.
-
Snipper de lente-uitjes fijn en snij de geitenkaas in plakjes. Hak de walnootpitten grof.
-
Besmeer de wraps met de hummus (blijf zo’n 2 cm van de rand). Verdeel de geprakte avocado over 2 wraps. Kruid goed met peper en verdeel er de geitenkaas over. Bestrooi met de lente-ui en de noten. Leg er de rest van de wraps met de besmeerde kant op.
-
Verhit de helft van de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de quesadilla 2 à 3 min. aan beide kanten. Herhaal voor de andere quesadilla. Snij in punten en serveer.