Quesadilla’s met geitenkaas en hummus muhammara
Quesadilla’s met geitenkaas en hummus muhammara

Quesadilla’s met geitenkaas en hummus muhammara

15 min.
Aperitiefhapje
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 2515 kj
Energie 601 kcal
Vet 41.4 g
Verzadigd vet 7.5 g
Koolhydraat 38.4 g
Suiker 5.7 g
Vezel 3.9 g
Eiwit 16.7 g
Zout 1.2 g
natrium 0.5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. ontdooitijd + 15 min.
  2. Laat de avocado ontdooien en prak fijn met een vork.

  3. Snipper de lente-uitjes fijn en snij de geitenkaas in plakjes. Hak de walnootpitten grof.

  4. Besmeer de wraps met de hummus (blijf zo’n 2 cm van de rand). Verdeel de geprakte avocado over 2 wraps. Kruid goed met peper en verdeel er de geitenkaas over. Bestrooi met de lente-ui en de noten. Leg er de rest van de wraps met de besmeerde kant op.

  5. Verhit de helft van de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de quesadilla 2 à 3 min. aan beide kanten. Herhaal voor de andere quesadilla. Snij in punten en serveer.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. ontdooitijd + 15 min.
  2. Laat de avocado ontdooien en prak fijn met een vork.

  3. Snipper de lente-uitjes fijn en snij de geitenkaas in plakjes. Hak de walnootpitten grof.

  4. Besmeer de wraps met de hummus (blijf zo’n 2 cm van de rand). Verdeel de geprakte avocado over 2 wraps. Kruid goed met peper en verdeel er de geitenkaas over. Bestrooi met de lente-ui en de noten. Leg er de rest van de wraps met de besmeerde kant op.

  5. Verhit de helft van de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de quesadilla 2 à 3 min. aan beide kanten. Herhaal voor de andere quesadilla. Snij in punten en serveer.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 2515 kj
Energie 601 kcal
Vet 41.4 g
Verzadigd vet 7.5 g
Koolhydraat 38.4 g
Suiker 5.7 g
Vezel 3.9 g
Eiwit 16.7 g
Zout 1.2 g
natrium 0.5 g

Bekijk het recept digitaal