- Bewaar

- Bewaar
Quinoaslaatje met radijs
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
Snij de radijzen in schijfjes, de kerstomaten in 2 en de halve komkommer in blokjes.
-
Snipper de halve ui fijn. Pers de citroen.
-
Rits de blaadjes van de takjes munt en snipper fijn.
-
Kook de quinoa gaar in lichtgezouten water (kooktijd : zie verpakking). Giet af.
-
Meng de quinoa, de munt en de ui onder de groenten. Voeg de olijfolie en het citroensap toe en meng goed. Kruid met de komijn, peper en zout.
Wat geef je erbij?
Dit slaatje is lekker bij gebakken witte vis, gegrilde sardientjes of een gebakken geitenkaasje.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
Snij de radijzen in schijfjes, de kerstomaten in 2 en de halve komkommer in blokjes.
-
Snipper de halve ui fijn. Pers de citroen.
-
Rits de blaadjes van de takjes munt en snipper fijn.
-
Kook de quinoa gaar in lichtgezouten water (kooktijd : zie verpakking). Giet af.
-
Meng de quinoa, de munt en de ui onder de groenten. Voeg de olijfolie en het citroensap toe en meng goed. Kruid met de komijn, peper en zout.
Wat geef je erbij?
Dit slaatje is lekker bij gebakken witte vis, gegrilde sardientjes of een gebakken geitenkaasje.