- Bewaar

- Bewaar
Quinoaslaatje met rode biet, mango, zeewierburger en feta
Onze drankensuggesties
Wijn Dordonia 24 I.G.P. Périgord Bier Hapkin BIPA Blond bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
Doe de quinoa in een zeef en spoel onder koud water. Kook gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Schil intussen de mango en snij het vruchtvlees in blokjes. Laat de rode bieten uitlekken en snij in blokjes. Verkruimel de feta.
-
Snipper het bieslook fijn en meng samen met de appelazijn onder 3/4 van de olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Doe de quinoa in een ruime serveerschaal, voeg de sla toe en overgiet met de dressing. Meng goed door elkaar.
-
Verhit de rest van de olijfolie in een pan en bak de zeewierburgers 2 min. aan elke kant. Snij in blokjes.
-
Schik de mango en de rode bieten op het quinoaslaatje. Voeg de blokjes zeewierburger toe. Bestrooi met de studentenhaver en de feta. Serveer lauw of koud.
Onze drankensuggesties
Wijn Dordonia 24 I.G.P. Périgord Bier Hapkin BIPA Blond bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
Doe de quinoa in een zeef en spoel onder koud water. Kook gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Schil intussen de mango en snij het vruchtvlees in blokjes. Laat de rode bieten uitlekken en snij in blokjes. Verkruimel de feta.
-
Snipper het bieslook fijn en meng samen met de appelazijn onder 3/4 van de olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Doe de quinoa in een ruime serveerschaal, voeg de sla toe en overgiet met de dressing. Meng goed door elkaar.
-
Verhit de rest van de olijfolie in een pan en bak de zeewierburgers 2 min. aan elke kant. Snij in blokjes.
-
Schik de mango en de rode bieten op het quinoaslaatje. Voeg de blokjes zeewierburger toe. Bestrooi met de studentenhaver en de feta. Serveer lauw of koud.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Dordonia 24 I.G.P. Périgord Bier Hapkin BIPA Blond bier