- Bewaar

- Bewaar
Restaurantsteak met penne en romige groenten
Onze drankensuggesties
Bier Maredsous Bruin Donker abdijbier Wijn Château Coufran A.O.P. Haut-Médoc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
-
Verwijder de harde kern uit het witloof en snij in fijne reepjes. Trek de beukenzwammen uit elkaar. Snipper het bieslook fijn. Rasp de parmezaan.
-
Kook de penne gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen de olijfolie in een kookpot en bak de beukenzwammen 2 à 3 min op een hoog vuur. Roer er het witloof onder en laat 3 min. mee bakken. Overgiet met de room en meng er het bieslook onder. Kruid met peper en zout. Laat nog 5 min. sudderen op een zacht vuur.
-
Smelt intussen de boter in een braadpan en bak de steaks 2 min. goudbruin aan elke kant. Kruid met peper en zout. Zet het vuur lager en laat verder garen naar smaak.
-
Meng de groenten onder de penne. Snij de steaks in schuine reepjes en verdeel samen met de penne over de borden. Leg het schijfje kruidenboter op het vlees. Bestrooi met de parmezaan.
Onze drankensuggesties
Bier Maredsous Bruin Donker abdijbier Wijn Château Coufran A.O.P. Haut-Médoc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
-
Verwijder de harde kern uit het witloof en snij in fijne reepjes. Trek de beukenzwammen uit elkaar. Snipper het bieslook fijn. Rasp de parmezaan.
-
Kook de penne gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen de olijfolie in een kookpot en bak de beukenzwammen 2 à 3 min op een hoog vuur. Roer er het witloof onder en laat 3 min. mee bakken. Overgiet met de room en meng er het bieslook onder. Kruid met peper en zout. Laat nog 5 min. sudderen op een zacht vuur.
-
Smelt intussen de boter in een braadpan en bak de steaks 2 min. goudbruin aan elke kant. Kruid met peper en zout. Zet het vuur lager en laat verder garen naar smaak.
-
Meng de groenten onder de penne. Snij de steaks in schuine reepjes en verdeel samen met de penne over de borden. Leg het schijfje kruidenboter op het vlees. Bestrooi met de parmezaan.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Maredsous Bruin Donker abdijbier Wijn Château Coufran A.O.P. Haut-Médoc