- Bewaar

- Bewaar
Salade van spruitjes, avocado en mango
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Verwijder het voetje van de spruiten en snij de rest heel fijn.
-
Schil de mango en de avocado en snij het vruchtvlees in gelijke blokjes.
-
Pers de limoen. Snij de passievrucht in 2. Doe het vruchtvlees door een zeef en vang het sap op.
-
Hak de hazelnoten grof.
-
Doe de spruiten in een mooie schaal en voeg de slamengeling, de mango en de avocado toe.
-
Maak de dressing: meng de olijfolie met het limoensap en het sap van de passievrucht. Kruid met peper en zout. Meng onder de salade en werk de salade af met de hazelnoten en de radijsscheuten.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Verwijder het voetje van de spruiten en snij de rest heel fijn.
-
Schil de mango en de avocado en snij het vruchtvlees in gelijke blokjes.
-
Pers de limoen. Snij de passievrucht in 2. Doe het vruchtvlees door een zeef en vang het sap op.
-
Hak de hazelnoten grof.
-
Doe de spruiten in een mooie schaal en voeg de slamengeling, de mango en de avocado toe.
-
Maak de dressing: meng de olijfolie met het limoensap en het sap van de passievrucht. Kruid met peper en zout. Meng onder de salade en werk de salade af met de hazelnoten en de radijsscheuten.