- Bewaar

- Bewaar
Spinazieburger met groene selder en volwaardige rijst
Onze drankensuggesties
Wijn Terre Siciliane I.G.T. Grecanico Inycon Sicilia - Italië Bier Leffe Bruin 0,0 % Alcoholvrij bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Snij intussen de selder in kleine blokjes en snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Verhit 1/4 van de olijfolie in een pan en stoof het knoflook, de ui en de selder 5 min. Overgiet met de tomatenstukjes en laat nog 15 min. sudderen. Kruid met peper en zout.
-
Verhit de rest van de olijfolie in een pan en bak de spinazieburgers 3 à 5 min. goudbruin aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel de rijst over de borden en schep er de seldersaus over. Snij de spinazieburgers in 2 en schik naast de rijst.
Onze drankensuggesties
Wijn Terre Siciliane I.G.T. Grecanico Inycon Sicilia - Italië Bier Leffe Bruin 0,0 % Alcoholvrij bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Snij intussen de selder in kleine blokjes en snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Verhit 1/4 van de olijfolie in een pan en stoof het knoflook, de ui en de selder 5 min. Overgiet met de tomatenstukjes en laat nog 15 min. sudderen. Kruid met peper en zout.
-
Verhit de rest van de olijfolie in een pan en bak de spinazieburgers 3 à 5 min. goudbruin aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel de rijst over de borden en schep er de seldersaus over. Snij de spinazieburgers in 2 en schik naast de rijst.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Terre Siciliane I.G.T. Grecanico Inycon Sicilia - Italië Bier Leffe Bruin 0,0 % Alcoholvrij bier