Tagliatelle met scampi's
Tagliatelle met scampi's

Tagliatelle met scampi's

25 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 624 kcal
Energie 2611 kj
Vet 18.3 g
Verzadigd vet 8.8 g
Koolhydraat 74.6 g
Suiker 5.3 g
Vezel 3.4 g
Eiwit 38.9 g
Zout 2.6 g
natrium 1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Snipper de teentjes knoflook en de platte peterselie fijn.

  2. Rasp de parmezaan.

  3. Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  4. Verhit de olijfolie in een pan en bak het fijngesnipperde knoflook glazig. Voeg de diepgevroren scampi's toe en bak 5 min. verder.

  5. Voeg de room en het citroensap toe en kruid met peper en zout. Breng op smaak met de fijngesnipperde peterselie.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Snipper de teentjes knoflook en de platte peterselie fijn.

  2. Rasp de parmezaan.

  3. Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  4. Verhit de olijfolie in een pan en bak het fijngesnipperde knoflook glazig. Voeg de diepgevroren scampi's toe en bak 5 min. verder.

  5. Voeg de room en het citroensap toe en kruid met peper en zout. Breng op smaak met de fijngesnipperde peterselie.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 624 kcal
Energie 2611 kj
Vet 18.3 g
Verzadigd vet 8.8 g
Koolhydraat 74.6 g
Suiker 5.3 g
Vezel 3.4 g
Eiwit 38.9 g
Zout 2.6 g
natrium 1 g

Bekijk het recept digitaal