- Bewaar

- Bewaar
Tagliatelle met scampi's
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Snipper de teentjes knoflook en de platte peterselie fijn.
-
Rasp de parmezaan.
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak het fijngesnipperde knoflook glazig. Voeg de diepgevroren scampi's toe en bak 5 min. verder.
-
Voeg de room en het citroensap toe en kruid met peper en zout. Breng op smaak met de fijngesnipperde peterselie.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Snipper de teentjes knoflook en de platte peterselie fijn.
-
Rasp de parmezaan.
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak het fijngesnipperde knoflook glazig. Voeg de diepgevroren scampi's toe en bak 5 min. verder.
-
Voeg de room en het citroensap toe en kruid met peper en zout. Breng op smaak met de fijngesnipperde peterselie.