- Bewaar

- Bewaar
Tagliatelle met zalm en spruitjes in kaassaus
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Le Bio Balthazar Rolle-Grenache Blanc-Marsanne A.O.P. Minervois
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Snij de spruitjes in 2. Leg ze op een bakplaat met bakpapier en schik er de zalm tussen. Besprenkel met de olijfolie en kruid met peper, zout en nootmuskaat. Rasp er de schil van de citroen over en besprenkel met het sap.
-
Bak 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Kook de pasta gaar in lichtgzouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verwarm de saus zoals aangegeven op de verpakking.
-
Verdeel de pasta over de borden. Serveer met de zalm, geroosterde spruiten en de saus.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Le Bio Balthazar Rolle-Grenache Blanc-Marsanne A.O.P. Minervois
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Snij de spruitjes in 2. Leg ze op een bakplaat met bakpapier en schik er de zalm tussen. Besprenkel met de olijfolie en kruid met peper, zout en nootmuskaat. Rasp er de schil van de citroen over en besprenkel met het sap.
-
Bak 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Kook de pasta gaar in lichtgzouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verwarm de saus zoals aangegeven op de verpakking.
-
Verdeel de pasta over de borden. Serveer met de zalm, geroosterde spruiten en de saus.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Le Bio Balthazar Rolle-Grenache Blanc-Marsanne A.O.P. Minervois