Tagliatelle met zalm en spruitjes in kaassaus
Tagliatelle met zalm en spruitjes in kaassaus

Tagliatelle met zalm en spruitjes in kaassaus

30 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 3858 kj
Energie 922 kcal
Vet 42.4 g
Verzadigd vet 16.5 g
Koolhydraat 76.6 g
Suiker 10.7 g
Vezel 17.2 g
Eiwit 49.7 g
Zout 1.5 g
natrium 0.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 30 min.
  2. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  3. Snij de spruitjes in 2. Leg ze op een bakplaat met bakpapier en schik er de zalm tussen. Besprenkel met de olijfolie en kruid met peper, zout en nootmuskaat. Rasp er de schil van de citroen over en besprenkel met het sap.

  4. Bak 20 min. in de voorverwarmde oven.

  5. Kook de pasta gaar in lichtgzouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  6. Verwarm de saus zoals aangegeven op de verpakking.

  7. Verdeel de pasta over de borden. Serveer met de zalm, geroosterde spruiten en de saus.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 30 min.
  2. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  3. Snij de spruitjes in 2. Leg ze op een bakplaat met bakpapier en schik er de zalm tussen. Besprenkel met de olijfolie en kruid met peper, zout en nootmuskaat. Rasp er de schil van de citroen over en besprenkel met het sap.

  4. Bak 20 min. in de voorverwarmde oven.

  5. Kook de pasta gaar in lichtgzouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  6. Verwarm de saus zoals aangegeven op de verpakking.

  7. Verdeel de pasta over de borden. Serveer met de zalm, geroosterde spruiten en de saus.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 3858 kj
Energie 922 kcal
Vet 42.4 g
Verzadigd vet 16.5 g
Koolhydraat 76.6 g
Suiker 10.7 g
Vezel 17.2 g
Eiwit 49.7 g
Zout 1.5 g
natrium 0.6 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Le Bio Balthazar Rolle-Grenache Blanc-Marsanne A.O.P. Minervois

Bekijk het recept digitaal