- Bewaar

- Bewaar
Toast champignon
Onze drankensuggesties
Wijn Bourgogne A.O.P. `Les Cailloux' Chardonnay - Albert Bichot Signature du Cléray - Chenin Blanc A.O.P. Anjou
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Wrijf de champignons schoon met keukenpapier en snij ze in 4.
-
Maak de oesterzwammen schoon met keukenpapier en scheur in stukjes.
-
Snipper de blaadjes van de peterselie fijn.
-
Snipper het knoflook en de sjalot fijn.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een pan en bak de champignons en de oesterzwammen op een hoog vuur tot ze mooi bruin zijn.
-
Voeg het fijngesnipperde knoflook en de sjalot toe. Laat 5 min. verder stoven op een zacht vuur.
-
Rooster ondertussen de sneetjes toastbrood in de broodrooster.
-
Meng 3/4 van de fijngesnipperde peterselie en de balsamicoazijn onder de champignons. Kruid met peper en zout en meng goed.
-
Voeg de room toe en laat even doorkoken.
-
Afwerking:
-
Leg op elk bord een toast en verdeel er de champignons over. Strooi er de rest van de fijngesnipperde peterselie over.
- Vervang de champignons door boschampignons in het seizoen. - Maak deze toast champignon alleen met oesterzwammen of laat de oesterzwammen gewoon weg. - Laat eventueel de room weg voor een lichtere versie.
Onze drankensuggesties
Wijn Bourgogne A.O.P. `Les Cailloux' Chardonnay - Albert Bichot Signature du Cléray - Chenin Blanc A.O.P. Anjou
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Wrijf de champignons schoon met keukenpapier en snij ze in 4.
-
Maak de oesterzwammen schoon met keukenpapier en scheur in stukjes.
-
Snipper de blaadjes van de peterselie fijn.
-
Snipper het knoflook en de sjalot fijn.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een pan en bak de champignons en de oesterzwammen op een hoog vuur tot ze mooi bruin zijn.
-
Voeg het fijngesnipperde knoflook en de sjalot toe. Laat 5 min. verder stoven op een zacht vuur.
-
Rooster ondertussen de sneetjes toastbrood in de broodrooster.
-
Meng 3/4 van de fijngesnipperde peterselie en de balsamicoazijn onder de champignons. Kruid met peper en zout en meng goed.
-
Voeg de room toe en laat even doorkoken.
-
Afwerking:
-
Leg op elk bord een toast en verdeel er de champignons over. Strooi er de rest van de fijngesnipperde peterselie over.
- Vervang de champignons door boschampignons in het seizoen. - Maak deze toast champignon alleen met oesterzwammen of laat de oesterzwammen gewoon weg. - Laat eventueel de room weg voor een lichtere versie.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Bourgogne A.O.P. `Les Cailloux' Chardonnay - Albert Bichot Signature du Cléray - Chenin Blanc A.O.P. Anjou