- Bewaar

- Bewaar
Trio van vis in de wok met venkel
Onze drankensuggesties
Wijn Chablis A.O.P. La Jouchère - Michel Laroche
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.) - Laat de vis oppervlakkig ontdooien en dep droog. - Snij de venkel in 2 en verwijder de harde kern. Snij in kleine stukken. - Snij de lente-uitjes in ringen. - Schil de gember en rasp fijn. - Snij de ongeschilde appel in dunne plakjes.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een wok en roerbak de vis goudbruin aan alle kanten. Haal uit de wok.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in dezelfde wok en roerbak de venkel en de lente-uitjes ± 5 min. beetgaar.
-
Voeg de geraspte gember, de visfond en de kokosmelk toe en laat even doorkoken. Doe er de stukken vis weer bij.
-
Voeg ten slotte het diepgevroren bieslook en de plakjes appel toe. Kruid met zwarte peper en zeezout.
-
Afwerking:
-
Serveer met rijst.
Onze drankensuggesties
Wijn Chablis A.O.P. La Jouchère - Michel Laroche
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.) - Laat de vis oppervlakkig ontdooien en dep droog. - Snij de venkel in 2 en verwijder de harde kern. Snij in kleine stukken. - Snij de lente-uitjes in ringen. - Schil de gember en rasp fijn. - Snij de ongeschilde appel in dunne plakjes.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een wok en roerbak de vis goudbruin aan alle kanten. Haal uit de wok.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in dezelfde wok en roerbak de venkel en de lente-uitjes ± 5 min. beetgaar.
-
Voeg de geraspte gember, de visfond en de kokosmelk toe en laat even doorkoken. Doe er de stukken vis weer bij.
-
Voeg ten slotte het diepgevroren bieslook en de plakjes appel toe. Kruid met zwarte peper en zeezout.
-
Afwerking:
-
Serveer met rijst.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Chablis A.O.P. La Jouchère - Michel Laroche