- Bewaar

- Bewaar
Varkenshaasje met geroosterde groenten en minikrieltjes
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Primitivo di Manduria D.O.C. Palemarino Puglia - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
20 min. + 20 min. in de oven
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Wrijf de ongeschilde krieltjes goed schoon onder koud water en Snij de harde uiteinden van de prinsessenbonen.
-
Doe de krieltjes in een ovenschaal en meng er 1/3 van de olijfolie onder. Kruid met peper en zout. Zet 10 min. in de voorverwarmde oven.
-
Kook intussen de prinsessenbonen 8 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.
-
Verhit de rest van de olijfolie in een braadpan en bak het varkenshaasje aan alle kanten goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Schik het varkenshaasje en de tapastomaten tussen de krieltjes. Zet nog ± 20 min. in de oven.
-
Haal het varkenshaasje uit de ovenschaal en snij in schuine plakjes. Meng de pesto, de boontjes en de rucola onder de krieltjes en tomaten.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Primitivo di Manduria D.O.C. Palemarino Puglia - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
20 min. + 20 min. in de oven
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Wrijf de ongeschilde krieltjes goed schoon onder koud water en Snij de harde uiteinden van de prinsessenbonen.
-
Doe de krieltjes in een ovenschaal en meng er 1/3 van de olijfolie onder. Kruid met peper en zout. Zet 10 min. in de voorverwarmde oven.
-
Kook intussen de prinsessenbonen 8 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.
-
Verhit de rest van de olijfolie in een braadpan en bak het varkenshaasje aan alle kanten goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Schik het varkenshaasje en de tapastomaten tussen de krieltjes. Zet nog ± 20 min. in de oven.
-
Haal het varkenshaasje uit de ovenschaal en snij in schuine plakjes. Meng de pesto, de boontjes en de rucola onder de krieltjes en tomaten.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Primitivo di Manduria D.O.C. Palemarino Puglia - Italië