Veggie hotdog met curry-mangosaus
Veggie hotdog met curry-mangosaus

Veggie hotdog met curry-mangosaus

15 min.
Lunch
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 676 kcal
Energie 2828 kj
Vet 23.8 g
Verzadigd vet 4.4 g
Koolhydraat 78.1 g
Suiker 7.2 g
Vezel 9.6 g
Eiwit 32.6 g
Zout 3.4 g
natrium 1.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 15 min.
  2. Snij de tapastomaten in schijfjes.

  3. Bak de vegetarische worsten ± 8 min. aan elke kant op de barbecue of in een grillpan.

  4. Bak intussen de stokbroodjes (instructies: zie verpakking) of leg enkele minuten op de barbecue en draai regelmatig om.

  5. Snij de broodjes open en beleg met wat schijfjes tomaat, een vegetarische worst, en de salade. Werk af met de curry-mangosaus.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 15 min.
  2. Snij de tapastomaten in schijfjes.

  3. Bak de vegetarische worsten ± 8 min. aan elke kant op de barbecue of in een grillpan.

  4. Bak intussen de stokbroodjes (instructies: zie verpakking) of leg enkele minuten op de barbecue en draai regelmatig om.

  5. Snij de broodjes open en beleg met wat schijfjes tomaat, een vegetarische worst, en de salade. Werk af met de curry-mangosaus.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 676 kcal
Energie 2828 kj
Vet 23.8 g
Verzadigd vet 4.4 g
Koolhydraat 78.1 g
Suiker 7.2 g
Vezel 9.6 g
Eiwit 32.6 g
Zout 3.4 g
natrium 1.4 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Ma Belle Pomelle A.O.P. Ventoux Bier Troubadour Zestra alcoholvrij bier

Bekijk het recept digitaal