- Bewaar

- Bewaar
Wintersalade met mozzarella, witloof, appel en noten
Onze drankensuggesties
Wijn Cetus Reserve Chardonnay W.O. Robertson - Zuid-Afrika Bier Tongerlo Lux Blond abdijbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
15 min.
-
Snij de onderkant van de witloofstronken en verwijder eventueel de buitenste bladeren. Snij de stronken in dunne reepjes.
-
Snij de ongeschilde appelen in dunne partjes. Smelt de boter in een pan op een middelhoog vuur. Voeg de appelschijfjes toe en bak ze ongeveer 2 min. Hou opzij.
-
Verhit een pan op een middelhoog vuur en voeg de studentenhaver toe, rooster 2 min. al roerend.
-
Leg de veldsla en de witloofreepjes op een grote schaal. Verdeel er de gebakken appelschijfjes en mozzarella over. Bestrooi met de geroosterde noten.
-
Meng in een klein kommetje de olijfolie, de balsamicoazijn, honing, peper en zout. Sprenkel de dressing over de salade.
Variant
Ook lekker met burrata.
Onze drankensuggesties
Wijn Cetus Reserve Chardonnay W.O. Robertson - Zuid-Afrika Bier Tongerlo Lux Blond abdijbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
15 min.
-
Snij de onderkant van de witloofstronken en verwijder eventueel de buitenste bladeren. Snij de stronken in dunne reepjes.
-
Snij de ongeschilde appelen in dunne partjes. Smelt de boter in een pan op een middelhoog vuur. Voeg de appelschijfjes toe en bak ze ongeveer 2 min. Hou opzij.
-
Verhit een pan op een middelhoog vuur en voeg de studentenhaver toe, rooster 2 min. al roerend.
-
Leg de veldsla en de witloofreepjes op een grote schaal. Verdeel er de gebakken appelschijfjes en mozzarella over. Bestrooi met de geroosterde noten.
-
Meng in een klein kommetje de olijfolie, de balsamicoazijn, honing, peper en zout. Sprenkel de dressing over de salade.
Variant
Ook lekker met burrata.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Cetus Reserve Chardonnay W.O. Robertson - Zuid-Afrika Bier Tongerlo Lux Blond abdijbier