- Bewaar

- Bewaar
Winterse salade met perzik en geitenkaas
Onze drankensuggesties
Wijn Duc De Lerme Chardonnay-Viognier I.G.P. Pays d'Oc Bier La Cambre IPA Blond abdijbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Breng 400 ml water met het bouillonblokje aan de kook. Giet over de couscous in een grote kom. Dek af en laat 10 min. zwellen.
-
Laat intussen de perziken uitlekken, maar bewaar de helft van de siroop. Snij de geitenkaas in plakjes en trek de blaadjes van de takjes tijm.
-
Verwijder de harde kern uit het witloof en snij in reepjes. Snij de ongeschilde appel in dunne partjes. Meng het witloof en de appel onder de veldsla.
-
Rooster de walnoten 5 min. goudbruin in een pan zonder vetstof. Hak grof.
-
Maak de dressing: meng de olijfolie en de balsamicoazijn onder de perzikensiroop. Kruid met peper en zout.
-
Maak de couscous los met een vork en schep op de borden. Schik er de witloofsalade bij en verdeel er de perzik en geitenkaas over. Werk af met de walnoten, tijm en dressing.
Onze drankensuggesties
Wijn Duc De Lerme Chardonnay-Viognier I.G.P. Pays d'Oc Bier La Cambre IPA Blond abdijbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Breng 400 ml water met het bouillonblokje aan de kook. Giet over de couscous in een grote kom. Dek af en laat 10 min. zwellen.
-
Laat intussen de perziken uitlekken, maar bewaar de helft van de siroop. Snij de geitenkaas in plakjes en trek de blaadjes van de takjes tijm.
-
Verwijder de harde kern uit het witloof en snij in reepjes. Snij de ongeschilde appel in dunne partjes. Meng het witloof en de appel onder de veldsla.
-
Rooster de walnoten 5 min. goudbruin in een pan zonder vetstof. Hak grof.
-
Maak de dressing: meng de olijfolie en de balsamicoazijn onder de perzikensiroop. Kruid met peper en zout.
-
Maak de couscous los met een vork en schep op de borden. Schik er de witloofsalade bij en verdeel er de perzik en geitenkaas over. Werk af met de walnoten, tijm en dressing.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Duc De Lerme Chardonnay-Viognier I.G.P. Pays d'Oc Bier La Cambre IPA Blond abdijbier