Yoghurttrifle met fruit
Yoghurttrifle met fruit

Yoghurttrifle met fruit

10 min.
Ontbijt
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 132 kcal
Vet 2.3 g
Koolhydraat 19.7 g
Eiwit 6.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Pers de sinaasappel.

  2. Snij de banaan in schijfjes.

  3. Snij de druiven in 2.

  4. Schil de kiwi's, snij er 4 schijfjes af en hou apart als afwerking. Snij de rest in kleine blokjes.

  5. Meng het fruit met het sinaasappelsap.

  6. Maak een laagje fruit op de bodem van 4 potjes en voeg een laagje yoghurt toe. Herhaal dit en eindig met 1 schijfje kiwi.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Pers de sinaasappel.

  2. Snij de banaan in schijfjes.

  3. Snij de druiven in 2.

  4. Schil de kiwi's, snij er 4 schijfjes af en hou apart als afwerking. Snij de rest in kleine blokjes.

  5. Meng het fruit met het sinaasappelsap.

  6. Maak een laagje fruit op de bodem van 4 potjes en voeg een laagje yoghurt toe. Herhaal dit en eindig met 1 schijfje kiwi.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 132 kcal
Vet 2.3 g
Koolhydraat 19.7 g
Eiwit 6.2 g

Bekijk het recept digitaal