Yoghurttrifle met fruit
- Bewaar

- Bewaar
Yoghurttrifle met fruit
10 min.
Ontbijt
4 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
132 kcal
Vet
2.3 g
Koolhydraat
19.7 g
Eiwit
6.2 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Pers de sinaasappel.
-
Snij de banaan in schijfjes.
-
Snij de druiven in 2.
-
Schil de kiwi's, snij er 4 schijfjes af en hou apart als afwerking. Snij de rest in kleine blokjes.
-
Meng het fruit met het sinaasappelsap.
-
Maak een laagje fruit op de bodem van 4 potjes en voeg een laagje yoghurt toe. Herhaal dit en eindig met 1 schijfje kiwi.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Pers de sinaasappel.
-
Snij de banaan in schijfjes.
-
Snij de druiven in 2.
-
Schil de kiwi's, snij er 4 schijfjes af en hou apart als afwerking. Snij de rest in kleine blokjes.
-
Meng het fruit met het sinaasappelsap.
-
Maak een laagje fruit op de bodem van 4 potjes en voeg een laagje yoghurt toe. Herhaal dit en eindig met 1 schijfje kiwi.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
132 kcal
Vet
2.3 g
Koolhydraat
19.7 g
Eiwit
6.2 g
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?