Zalmrolletje met eiersalade en groene asperge
Zalmrolletje met eiersalade en groene asperge

Zalmrolletje met eiersalade en groene asperge

20 min.
Aperitiefhapje
6 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 46 kcal
Vet 3.5 g
Verzadigd vet 0.6 g
Koolhydraat 0.5 g
Suiker 0.3 g
Vezel 0.2 g
Eiwit 3 g
Zout 0.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Snij elk sneetje gerookte zalm in 3 repen.

  2. Verdeel de eiersalade over de zalmreepjes.

  3. Leg er telkens 2 halve aspergepunten en 1 takje waterkers op. Rol op en maak vast met een cocktailprikker.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Snij elk sneetje gerookte zalm in 3 repen.

  2. Verdeel de eiersalade over de zalmreepjes.

  3. Leg er telkens 2 halve aspergepunten en 1 takje waterkers op. Rol op en maak vast met een cocktailprikker.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 46 kcal
Vet 3.5 g
Verzadigd vet 0.6 g
Koolhydraat 0.5 g
Suiker 0.3 g
Vezel 0.2 g
Eiwit 3 g
Zout 0.4 g

Bekijk het recept digitaal