- Bewaar

- Bewaar
Zalmtartaar met druiven en avocado
Onze drankensuggesties
Wijn Les 4 Pierres Colombard-Chardonnay I.G.P. Côtes de Gascogne Wijn Trumpeter Viognier-Chardonnay Rutini - Mendoza Argentinië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de stukken zalm volledig ontdooien en dep droog. Snij in blokjes van 1/2 cm.
-
Snij de witte druiven in 4.
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Pers de limoen.
-
Verwijder de grove stelen van de waterkers.
-
Bereiding:
-
Meng de zalmblokjes met het limoensap. Breng op smaak met peper en zout. Laat 30 min. marineren in de koelkast.
-
Snij de avocado in blokjes.
-
Meng de olijfolie, de avocadoblokjes, de druiven en het bieslook onder de zalm. Kruid naar smaak bij met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de zalmtartaar over bordjes en schik er de waterkers rond. Geef er een stukje geroosterd brood of stokbrood bij.
Onze drankensuggesties
Wijn Les 4 Pierres Colombard-Chardonnay I.G.P. Côtes de Gascogne Wijn Trumpeter Viognier-Chardonnay Rutini - Mendoza Argentinië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de stukken zalm volledig ontdooien en dep droog. Snij in blokjes van 1/2 cm.
-
Snij de witte druiven in 4.
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Pers de limoen.
-
Verwijder de grove stelen van de waterkers.
-
Bereiding:
-
Meng de zalmblokjes met het limoensap. Breng op smaak met peper en zout. Laat 30 min. marineren in de koelkast.
-
Snij de avocado in blokjes.
-
Meng de olijfolie, de avocadoblokjes, de druiven en het bieslook onder de zalm. Kruid naar smaak bij met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de zalmtartaar over bordjes en schik er de waterkers rond. Geef er een stukje geroosterd brood of stokbrood bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Les 4 Pierres Colombard-Chardonnay I.G.P. Côtes de Gascogne Wijn Trumpeter Viognier-Chardonnay Rutini - Mendoza Argentinië